Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 martie 2021. Berbecii se îndrăgostesc, iar Peștii primesc numai vești bune

Horoscop 4 martie 2021. Berbecii se îndrăgostesc, iar Peștii primesc numai vești bune

Horoscop 4 martie 2021. Primele zile ale lunii martie aduc numai vești bune pentru mulți dintre nativi. Berbecii se îndrăgostesc, iar Peștii primesc numai vești bune.

Horoscop 4 martie 2021. Berbecii se îndrăgostesc, iar Peștii primesc numai vești bune
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2021   •   15:00

Horoscop 4 martie 2021 pentru Berbec

Veţi întâlni o persoană de care vă veţi îndrăgosti la prima vedere. Ar putea fi un simplu prieten, un vecin sau cineva pe care abia l-aţi cunoscut. Dacă sunteţi singuri, înseamnă că norocul v-a surâs, în sfârşit. În cazul în care sunteţi deja într-o relaţie, trebuie să fiţi atenţi pentru că această situaţie v-ar putea dăuna relaţiei. Nu distrugeţi o relaţie solidă pentru o aventură de o noapte.

Horoscop 4 martie 2021 pentru Taur

Astăzi sunteţi în centrul atenţiei. Veţi avea un simţ al umorului extrem de ridicat, iar replicile spontane vor fi pe placul celor din jurul vostru. Profitaţi de această zi pentru a vă face noi cunoştinţe, noi prieteni şi noi relaţii. Acest lucru v-ar putea ajuta, chiar şi pe viitor, pentru a menţine deschise anumite uşi la care aţi putea bate în caz de nevoie.

Horoscop 4 martie 2021 pentru Gemeni

Aveţi o mulţime de întrebări fără răspuns, în special despre relaţia pe care o aveţi. Sau nu? Încercaţi să comunicaţi, să vorbiţi cu persoana iubită, şi să aflaţi ce are de gând. Ce urmează în viitor, ce planuri vă puteţi face împreună şi dacă le puteţi realiza. Aveţi nevoie de un scop în viaţă, iar acesta este drumul vostru. După ce veţi afla aceste răspunsuri, vă veţi simţi complet eliberaţi.

Horoscop 4 martie 2021 pentru Rac

Este ziua în care vă puteţi arăta adevărata faţă, ziua în care puteţi ieşi din „carapacea” în care staţi mereu restraşi pentru confortul propriu. Oamenii din jur vor să vă cunoască şi este momentul să le arătaţi cine sunteţi cu adevărat. Veţi avea o surpriză plăcută.

Horoscop 4 martie 2021 pentru Leu

Când te îndrăgostești de cineva iei mereu în calcul că vei fi părăsit într-o bună zi. Nu ai de ales, însă. Fără acest feeling, fără a-ți asuma riscurile aferente unei relații, nu îi oferi celuilalt libertatea de care are nevoie. Dacă te apropii de oameni cerând garanții de protecție, îi veio face să simtă că nu ai încredere în ei. Gândește-te la acest aspect! 

Horoscop 4 martie 2021 pentru Fecioară 

Astăzi ai toate șansele să pornești în căutarea unui nou job, diferit de ce ai făcut până acum. Asta îi va face pe toți cei din jurul tău să reconsidere ideea că nu ai simț de aventură. Ai parte de un influx masiv de energie, o grămadă de întâlniri și multă comunicare, inclusiv la telefonul care pare să nu se mai oprească.  

Horoscop 4 martie 2021 pentru Balanță 

Pentru tine, care ai darul să strângi oamenii laolaltă, e o zi perfectă să începi noi activități de grup sau să te preocupi de o colaborare mai veche care implică mai multe persoane. Ai multe idei pentru echipă și te bucuri de sprijinul celor din jur. Așa că, la treabă! 

Horoscop 4 martie 2021 pentru Scorpion

Azi poți fi binefăcătorul cuiva. Vei avea ocazia să sprijin un coleg la muncă sau chiar pe cineva din propria familie. Ai multă energie și ești dispus să dai din ea și altora. Dacă un coleg are parte de un blocaj, petrece ceva timp cu el, oferă-i suport pentru a merge mai departe.

Horoscop 4 martie 2021 pentru Săgetător

Zile de multe revelații și chiar de realizare a ceea ce se întâmpla până acum deși toată lumea observase, cu excepția ta. Din fericire, pe măsură ce se va desfășura luna martie, legăturile sentimentale care au fost oarecum slăbite vor fi consolidate. O circumstanță nouă vă va pune pe calea reconcilierilor în cazul Săgetătorilor care au avut neînțelegeri cu alte persoane, ceva temporar și posibil ca urmare a efectului retrograd al planetei Mercur.

Horoscop 4 martie 2021 pentru Capricorn

Veți face pași foarte concreți în cadrul unui management economic sau al muncii. Aceste prime zile ale lunii martie vă învață multe lucruri, pentru că înțelegeți mai bine natura cuiva care v-a învârtit și nu s-a stabilit doar în lumea voastră sentimentală. După-amiaza, aveți tendința de a fi oarecum neliniștit sau anxios, așa că încercați să vă mențineți echilibrul intern și să vă relaxați cât mai mult posibil, astfel încât sănătatea dvs. să nu fie afectată și să puteți atinge obiectivele pe care vi le-ați stabilit.

Horoscop 4 martie 2021 pentru Vărsător

Se prezice o zi foarte reușită și fericită. Uranus creează un câmp energetic unic care te va ajuta să rezolvi situații noi într-un mod original. Ceva pe care ar fi trebuit să-l faci cu mult timp în urmă, îl vei face și îți va oferi rezultate pe care nici măcar nu le bănuiai. Este timpul să vă gândiți la o activitate de relaxare și petrecere a timpului liber, poate o minivacanță sau o escapadă romantică. Tot ce poți face în acest sens va avea un impact pozitiv asupra vieții tale pentru restul lunii martie.

Horoscop 4 martie 2021 pentru Pești

Astăzi va fi ultima zi în care Mercur va trece retrograd prin semnul vostru și de acum înainte lucrurile vor începe să clarifice, să clarifice situațiile, să se bucure de ceea ce a fost interzis pentru dvs. Există un ciclu de iubire și pasiune în fața ta și ceea ce te-a deranjat acum este istoria trecutului. Viața îți arată o față frumoasă în figura celui la care te-ai gândit cel mai puțin și acest ciclu de ziua de naștere pe care îl trăiești va culmina cu acel dar sentimental care îți va transforma total viața. Neașteptatul și brusc devin rutină.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close