Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 5 martie 2021. Taurii iau decizii neplăcute, Gemenii au nevoie de mai multe concentrare

Horoscop 5 martie 2021. Taurii iau decizii neplăcute, Gemenii au nevoie de mai multe concentrare

Horoscop 5 martie 2021. Urmează zile bune pentru majoritatea zodiilor, deși unii dintre nativi au probleme cu Mercur Retrograd în continuare. Încet, încet lucrurile se așează pentru mai toate zodiile și vin vești bune pe toate planurile.

Horoscop 5 martie 2021. Taurii iau decizii neplăcute, Gemenii au nevoie de mai multe concentrare
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2021   •   15:07

Horoscop 5 martie 2021 pentru Berbec

Deși îți place să controlezi totul și organizarea oricărui eveniment este pentru tine, ar trebui să lași spațiu pentru ceilalți și să-i lași să organizeze și ei ceva pentru tine. Nu-ți asuma atâtea responsabilități, pentru că, până la urmă, vei ajunge să ai o dispoziție proastă. Ai mai multă grijă de tine!

Horoscop 5 martie 2021 pentru Taur

Poate că va trebui să luați decizii neplăcute astăzi. Superiorii voștri ar putea să ceară asta. Încercați să le explicați sau să le spuneți în cel mai politicos și prietenos mod posibil și cu cea mai mare empatie cum vedeți voi lucrurile. 

Horoscop 5 martie 2021 pentru Gemeni

Uneori ești prea direct și asta te aduce de la o extremă la alta. Controlează mai bine acțiunile tale și caută un echilibru în toate. Important! Concentrați-vă puțin mai mult pe voi înșivă, pe relaxare și nu vă cereți mai mult.

Horoscop 5 martie 2021 pentru Rac

Dacă îți asculți vocea interioară, vei acționa corect și totul va merge bine astăzi. Nu fă nimic din ceea ce nu crezi și dacă ceva ți se pare incorect sau în deazacord cu tine, acționează în consecință. Nu e atât de greu să spui NU din când în când.

Horoscop 5 martie 2021 pentru Leu

Astăzi te vei bucura de succesul cuiva apropiat – adult sau copil – și vei împărți bucuria cu acea persoană. Nu te îndoi de faptul că vibrațiile binelui vor ajunge și la tine. Poți organiza chiar o mică petrecere de celebrare și să prevezi acel viitor roz pe care îl aduce reușita de care vă bucurați cu toții. 

Horoscop 5 martie 2021 pentru Fecioară 

E timpul să depășești o temere care te preocupă de ceva vreme și să te lansezi într-un proiect nou, pe care îl ții în minte de mai de mult. Dacă nu încerci nu vei ști niciodată de ce poți cu adevărat. Desigur, trebuie să acționezi cu precauție, mai ales dacă sunt implicați bani mulți.

Horoscop 5 martie 2021 pentru Balanță

Odată cu tranzitul lui Venus, conducătorul tău al elementului pământ, după ce a rămas pe foc câteva zile, dragostea prezintă un aspect care a fost puțin explorat de tine până acum. Adevăratul peisaj astral care vă înconjoară semnul vă inspiră și este timpul să urmați aceste inspirații, astfel încât mintea și inima dvs. să meargă la unison. Veți avea ocazia să vă folosiți talentul și abilitatea în mod excepțional, obținând rezultate economice surprinzătoare în această lună a echinocțiului în care, în câteva zile, va începe noul an zodiacal.

Horoscop 5 martie 2021 pentru Scorpion

Vei începe să te pregăteşti pentru o scurtă vacanță, o plecare din mediul și rutina obișnuită care îţi va fi de folos. Dar va trebui să convingi o persoană să vină cu tine în locul ales de tine și să să faceţi planuri împreună.

Horoscop 5 martie 2021 pentru Săgetător

Energia cosmică te ajută foarte mult, astfel încât totul să curgă ușor și fără obstacole în munca și afacerile tale financiare. Mintea ta este foarte clară. Ceea ce crezi că poți realiza, trebuie doar să-ți depui efortul și experiența ta Sagetator. Posibilitatea banilor și a unei povestiri romantice sau a unei viitoare călătorii la care nici nu visasei se apropie, totul este posibil în această etapă a revoluției iubirii!

Horoscop 5 martie 2021 pentru Capricorn

Ar trebui să te distrezi cât mai mult și să nu te închizi în spatele ușilor, la tine acasă. Cu cât vei avea mai multe conversații și interacțiuni cu ceilalți, cu atât te vei simți mai bine. Fă o plimbare și deconectează-te de la munca ce te-a copleșit în ultima vreme.

Horoscop 5 martie 2021 pentru Vărsător

Mercurul este retrograd în zodia dvs., deși nu pentru mult timp. Acest lucru înseamnă că problemele care apar acum nu sunt pe termen lung, ci vor fi rezolvate la fel de repede ca au ajuns. Unii oameni minunați își doresc prietenia, se uită în jurul tău și îi vei descoperi. Trebuie să separi realitatea de fantezie pentru că unii vin la tine abordându-te cu idei care par foarte bune, dar sunt rodul minților halucinați care cred că tot ceea ce ei cred că este realitate și te-ai putea găsi implicat într-o situație neplăcută dacă le vei acorda atenție.

Horoscop 5 martie 2021 pentru Pești

Ești în mijlocul darurilor cosmice ale ciclului tău de ziua de naștere, de când Mercur a încetat să fie retrograd în semnul tău și acum te simți ca și cum ai fi ridicat o greutate de la tine. Nu este deloc ușor să vă înțelegeți cu colegi nemulțumiți, conflictuali și care se plâng, dar, din păcate, trebuie să lucrați cu cineva de genul acesta, găsiți o modalitate de a vă izola în lumea voastră și de a nu fi infectați cu problemele lor. În acest weekend vei simți că te pregătești pentru ceva foarte frumos pe cale să se întâmple în viața ta.  

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close