Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 5 MARTIE. Taurii au în față o situație complicată, Săgetătorii au motive de reală fericire

HOROSCOP 5 MARTIE. Taurii au în față o situație complicată, Săgetătorii au motive de reală fericire

HOROSCOP 5 MARTIE. Taurii au în față o situație complicată, Săgetătorii au motive de reală fericire
Sursa foto: foto: Pixabay.com
05 Mar 2019   •   00:04

Horoscop 5 martie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți.

Horoscop 5 martie Berbec. Nu poţi rămâne blocat într-o situaţie conflictuală aşa, la nesfârşit, ci e vremea unei decizii categorice. Ori o rupi complet cu acele persoane cu care nu te mai poţi înţelege, ori îţi accepţi înfrângerea cu capul sus şi le accepţi supremaţia. Renunţă la încăpăţânare, la dorinţa de a avea neapărat ultimul cuvânt, pentru că nu are rost să alimentezi mai departe o dispută care nu mai e de actualitate, deşi tu continui să porţi pică celor cu care nu ai fost de acord. Fă un efort să restabileşti pacea, chiar dacă finalul acestei dispute nu e în avantajul tău.

Horoscop 5 martie Taur. Joci rol de judecător imparţial şi just într-o situaţie complicata. Multă lume aşteaptă răspunsul tău, semn că are încredere în verdictul pe care îl vei emite. Tu vezi lucrurile de pe margine, fără a fi direct implicat, şi reuşeşti să analizezi problema pe toate părţile: şi argumentele pro, şi argumentele contra, încât să oferi, la final, o părere avizată şi bine documentată. Parcă ai avea acces la un set de legi (scrise sau nescrise) ce te ajută să oferi celor care au nevoie de îndrumare exact calea cea mai potrivită. Satisfacţia ta va fi să vezi relaxarea de pe chipurile lor, după ce problema se rezolvă.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close