Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 6 – 13 decembrie 2020, cu Minerva. Fecioarele, o nouă poveste de dragoste, Taurii simt nevoia de vacanță

Horoscop săptămâna 6 – 13 decembrie 2020, cu Minerva. Fecioarele, o nouă poveste de dragoste, Taurii simt nevoia de vacanță

Horoscop săptămâna 6 – 13 decembrie 2020, cu Minerva. O săptămână încordată pentru început de decembrie. Majoritatea nativilor sunt neliniștiți, însă unii dintre ei au parte de momente unice.

Horoscop săptămâna 6 – 13 decembrie 2020, cu Minerva. Fecioarele, o nouă poveste de dragoste, Taurii simt nevoia de vacanță
de Georgiana Adam    |    07 Dec 2020   •   13:50

Berbec

Săptămâna aceasta ai foarte multe de făcut la muncă, dar tot ce vrei să faci tu, este să te mai relaxezi. Cred că este timpul să cauți alte moduri creative de a te bucura de timpul petrecut la locul de muncă.

Venus, este în Casa a 8-a, casa de resurse de la alții, și face un trigon cu Neptun. Aceeași Venus, pe de altă parte, face o inconjuncție cu Marte din Berbec. Această combinație de energii planetare, îți oferă o viziune clară a ceea ce dorești, dar te împiedică când este momentul să iei măsuri. S-ar putea să spui că dorești să te concentrezi asupra documentației pe care o ai de întocmit, dar să îți petreci ziua jucând Catan.

Taur

Poate fi confortabil și bine să stai acasă, dar ceva te trage să pleci. Venus este în Casa a 7-a, a relațiilor și face un trigon cu Neptun. Aceeași Venus face și o inconjunție cu Marte din Casa a 12-a, a lucurilor ascunse.

Poate te gândești la o relație cu cineva, care dintr-un anumit motiv, trebuie păstrată secretă. S-ar putea să te simți incomod ascunzând informații, deoarece de obicei știi foarte bine ce se întâmplă în viața ta. Este o idee bună să o iei pe îndelete, deoarece inconjuncția cu Marte poate încuraja acțiuni incorecte dacă este grăbit.

Gemeni

Săptămâna aceasta vrei să oferi cuiva o bucată din mintea ta. Din păcate, comunicarea sinceră ar putea pune în pericol o afacere profitabilă. Poate că va trebui să îți muști limba.

Venus este în Casa a 6-a, a muncii și face un trigon cu Neptun din Casa a 10-a a carierei, pe deoparte, iar pe de alta o inconjuncție cu Marte din Casa a 11-a, a libertății individuale. Poate exista o mică deconectare între viziunea și acțiunea pe care o întreprinzi. S-ar putea să termini un proiect pentru muncă în timp ce urmărești serialul preferat pe Netflix. Unele lucruri au nevoie de atenție deplină, așa cum ai atunci când împachetezi o parașută. Fii conștient de lucru pe care trebuie să te concentrezi.

Rac

S-ar putea să ai chef să fii gospodar și ai vrea să îți capacitezi și familia pentru a face economii, deoarece există riscul de a avea neînțelegeri din cauza banilor.

Venus este în Casa a 5-a a iubirii și face un trigon cu Neptun din Casa a 9-a a spiritualității. Pe altă parte, face o inconjuncție cu Marte, din Casa a 10-a a carierei. Astăzi, visele și acțiunile par să meargă pe căi separate. Planurile pe care le-ai făcut par să se destrame din cauza obligațiilor de muncă. Va trebui să te mulțumești cu dulcegării.

Leu

Te simți încrezător și sigur pe tine. Din păcate, unii dintre colegii de muncă te susțin mai puțin. S-ar putea să descoperi că faci majoritatea lucrurilor singur.

Venus este în Casa a 4-a a familiei și face un trigon cu Neptun din Casa a 8-a, a banilor proveniți de la altul, în Pești. În același timp, mai face și o inconjuncție cu Marte din Casa a 9-a a spiritualității. Ai ocazia să invoci energia de care ai nevoie pentru schimbare. Neptun îți poate aduce viziunea despre o viață mult mai plină pe care o poți avea.  Dar aspectul provocator cu Marte ar putea însemna că nu ești sigur despre cum vrei să acționezi. Așadar, lasă Universul să te ghideze. Adună câteva frunze, căzute pe pământ și scrie o dorință pe fiecare. Apoi lasă-le luate de vânt și așteaptă.

Fecioară

O legătură secretă ar putea fi devoalată săptămâna aceasta. Răsufli ușurat și îți propui să petreci cât mai mult timp cu iubita și să te răsfeți cu o adevărată poveste de dragoste.

Venus este în Casa a 3-a a comunicării și face un trigon cu Neptun din Casa a 7-a, relațională. În plus, Venus mai face o inconjuncție cu Marte din Casa a 8-a, a intimității. Nu contează cât de clară este comunicarea ta. Astăzi vorbele tale transced timpul! Este foarte important să ai răbdare și simțul umorului dacă planurile se încurcă cumva. Uneori, aspectele pur și simplu nu fac ceea ce am dori noi.

Continuarea pe huff.ro.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close