x close

Horoscop 6-7 iunie 2020. Leii au curaj. Fecioarele au un weekend minunat

05 Iun 2020   •   17:35
Horoscop 6-7 iunie 2020. Leii au curaj. Fecioarele au un weekend minunat Foto: Pixabay.com

Horoscop 6-7 iunie 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru weekendul acesta.

Berbec

Ai multă energie pozitivă și, în plus, dispui de multă încredere în propria persoană. Astfel, reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, te bucuri de sprijinul celor din jur.

Taur

În acest weekend nu îți acorzi niciun moment de pauză. Ai multe planuri și vrei să faci pași importanți spre obiectivul pe care îl ai. Totuși, încearcă să nu te extenuezi.

Gemeni

În acest weekend înveți să îi analizezi mai bine pe cei din jurul tău. Astfel, îți dorești să îți selectezi cu atenție persoanele cu care îți petreci timpul, iar pentru asta trebuie să fii foarte atent la detalii.

Rac

Vrei să înveți cât mai multe lucruri, așa că în weekend continui studiul pe care l-ai început în timp săptămânii. Încearcă să ceri ajutor atunci când simți că nu înțelegi pe deplin lucrurile.

Leu

Ai mult curaj și, astfel, reușești să îți faci un plan pentru o serie de idei mai vechi. În plus, descoperi pasiuni noi care te pot ajuta pe drumul pe care vrei să mergi în continuare.

Fecioară

În sfârșit reușești să îți concentrezi atenția asupra aspectelor importante din viața ta. Astfel, în acest weekend petreci timp alături de persoanele speciale din jurul tău și te gândești la planurile pe care le ai pentru viitor.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

Parteneri
Parteneri
sati