Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 ianuarie 2021. Racii sunt în plină reconstrucție, iar Scorpionii sunt deosebit de harnici

Horoscop 6 ianuarie 2021. Racii sunt în plină reconstrucție, iar Scorpionii sunt deosebit de harnici

Este o zi de o energie aparte, zumzăim cu toții, dintr-o parte în alta, cu planuri și realizări. Atenție însă, unii nativi tind să exagereze și să transforme binele în scandal.

Horoscop 6 ianuarie 2021. Racii sunt în plină reconstrucție, iar Scorpionii sunt deosebit de harnici
de Georgiana Adam    |    05 Ian 2021   •   16:00

Iată previziunile zilei pentru fiecare semn zodiacal în parte!

Horoscop 6 ianuarie 2021 pentru Berbec

O zi cu multe întâlniri care vă solicită atenția, dar și intuiția. Este o conjunctură favorabilă fondării unor proiecte de durată. Arătați-vă flexibil, nu e deloc momentul pentru încăpățânarea voastră proverbială. 

Horoscop 6 ianuarie 2021 pentru Taur

Taurii au o zi care poate fi tensionată din punct de vedere administrativ. S-au strâns multe restanțe nerezolvate și toate chichițele nu sunt deloc pe placul lor năvalnic. Fiți răbdători, seara vine cu multe surprize relaxante! 

Horoscop 6 ianuarie 2021 pentru Gemeni

Sunteți foarte conștiicioși astăzi, iar eforturile vă vor fi răsplătite pe deplin. Veți primi măcar laude, dacă nu și o primă. O întâlnire neașteptată vă umple inima de bucurie și entuziasm.   

Horoscop 6 ianuarie 2021 pentru Rac

Ați dat dovadă de atâta hărnicie, încât ar fi bine să opriți un pic motoarele. Luați-vă un timp de relaxare și mai amânați din proiecte. Nu de alta, dar un Rac agitat devine un Rac răutăcios și asta va afecta armonia în familie.

Horoscop 6 ianuarie 2021 pentru Leu

Leii vor astăzi, aici și acum - să fie fix cum vor ei. Iar asta îi irită teribil pe ceilalți care nu vor ezita să intre în dispută. Nu mai bine vă calmați și evitați tot balamucul? Sunteți orium pe val în perioada aceasta.

Horoscop 6 ianuarie 2021 pentru Fecioară

Sunteți implicat în multe proiecte, iar asta vă tensionează un pic. Musafirii și veștile vin în valuri. Încercați să rezonați doar cu lucrurile bune, pe cele inconfortabile lăsați-le pentru altădată. 

Horoscop 6 ianuarie 2021 pentru Balanţă

O Balanță în mijlocul săptămânii e o Balanță în mijlocul îndoielilor. Parcă nimic nu e pe cât de armonios v-ați dori. Și de aici tensiunea pe care o resimțiți, dar și nemulțumirile. Cum ar fi să nu mai împărțiți totul în alb și negru?

Horoscop 6 ianuarie 2021 pentru Scorpion

Scorpionii sunt astăzi de o hărnicie deosebită. Fac atât de multe lucruri încât li se pare că cei din jur stau degeaba. Noroc de un prieten care vă mai scoate din priză și vă ia la o plimbare, altfel riscați să deveniți urâcioși! 

Horoscop 6 ianaurie 2021 pentru Săgetător

Sunteți atât de energic și entuziast încât s-ar putea ca la un moment dat să exagerați, mai ales în interpretarea intențiilor altora. Nu mai bine lăsați pe altă zi analiza? 

Horoscop 6 ianuarie 2021 pentru Capricorn

Sunteți foarte prins în niște hățișuri oficiale, discuții și negocieri cu șefi și superiori. Partea bună e că vă ies foarte multe lucruri din prima. Unde nu primiți undă verde, nu insistați. 

Horoscop 6 ianuarie 2021 pentru Vărsător

Sunteți în mare formă și plin de planuri. Unele negocieri se vor lăsa însă cu dispute. O veste de departe vă binedispune și totul pare să revină la liniște și pace, mai pe seară.

Horoscop 6 ianuarie 2021 pentru Peşti

Sunteți entuziasmați de cumpărături și reducerile de sezon. Atenție, însă redus nu înseamnă gratis! Ar fi bine să dați dovadă de cumpătare înainte de a vă trezi cu portofelul gol. 
 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close