Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se ocupă de bani, Balanțele primesc vești

Horoscop 6 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se ocupă de bani, Balanțele primesc vești

Horoscop 6 iunie. Poate fi dificil să alegem din mai multe posibilități, dar aceasta este energia zilei: mai multe oferte pe care ni le face viața.

Horoscop 6 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se ocupă de bani, Balanțele primesc vești
Sursa foto: Antena 3
06 Iun 2020   •   08:53

BERBEC: Sunt destul de confuzi în urma bombardamentului informațional pe care îl primesc. Nu prea știu cum să lege lucrurile - e bine să nu se grăbească la concluzii.

TAUR: Fac tot felul de calcule de perspectivă fiind banii lor. Sunt într-o formă bună, au aspecte bune, dar nu trebuie să se grăbească să aleagă o pistă.

GEMENI: Confuzie relațională partenerială. Nu prea știu cum să pună problema cu o persoană importantă - când să fie fermi și când să lase de la ei și să acorde a doua șansă.

RAC: Ziua aduce dezvăluiri mai ales în plan profesional, dar și cei care își investighează sănătatea pot afla niște rezultate acum, care le ce o schimbare a stilului de viață.

LEU: O zi care le aduce frământări, mai ales în plan sentimental sau legat de un proiect la care țin foarte mult și stau și se gândesc cum să-l deruleze mai departe.

FECIOARĂ: E bine să se concentreze foarte serios, mai ales dacă primesc o ofertă din partea șefilor care este foarte tentantă, dar care are și unele capcane.

BALANȚĂ: O zi aducătoare de informații, foarte speculative, unele dintre ele. Trebuie să aibă răbdare.

SCORPION: Tot felul de capcane financiare. Nu ajung la bani din cauza unor sisteme birocratice destul de stufoase, așa că au nevoie de un consilier pentru a-i descurca un pic.

SĂGETĂTOR: Riscă să facă o gafă, mai ales în prima parte a zilei, dacă nu analizează mai atent situația, oamenii, sensibilitățile lor și nu își măsoară cuvintele.

CAPRICORN: Au o zi în care pot regreta niște fapte din trecut sau că nu ajung la o persoană ori că nu reușesc să rezolve o situație.

VĂRSĂTOR: E bine să fie un pic mai prudenți când e vorba de relațiile cu prietenii sau cu grupurile pentru că riscă să se simtă un pic speculați. Dau prea mult din energia lor, dar nu rezolvă.

PEȘTI: Ziua poate fi tensionată, mai ales în relația cu autoritățile sau dacă ei este nevoie să aibă o poziție de autoritate. Riscă să rănească pe cineva și nu le prea place să pună piciorul în prag, dar uneori trebuie făcut.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close