Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 martie 2020. Fecioarele se ceartă cu o persoană valoroasă din viața lor. Gemenii trebuie să își controleze emoțiile

Horoscop 6 martie 2020. Fecioarele se ceartă cu o persoană valoroasă din viața lor. Gemenii trebuie să își controleze emoțiile

Horoscop Acestea sunt previziunile astrale pentru ziua de vineri:

Horoscop 6 martie 2020. Fecioarele se ceartă cu o persoană valoroasă din viața lor. Gemenii trebuie să își controleze emoțiile
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Mar 2020   •   15:41

Horoscop  Berbec, 6 martie

Azi începi să ai mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută mai ales pe plan sentimental. Ai șanse mari să cunoști pe cineva interesant.

Horoscop  Taur, 6 martie

Azi ai parte de o zi cu adevărat relaxantă. Petreci mare parte din timp singur și te bucuri de timp de calitate petrecut în compania pasiunilor pe care le ai.

Horoscop  Gemeni, 6 martie

Nu reușești să îți controlezi emoțiile așa cum îți dorești, însă poți să le folosește în direcții creative. Descoperi lucruri noi despre tine.

Horoscop  Rac, 6 martie

Azi te trezești în situația de a lua o decizie importantă. Este indicat să nu te grăbești, ci să discuți cu o persoană în care ai încredere.

Horoscop  Leu, 6 martie

Începi să ai din ce în ce mai multă încredere în tine și te bucuri de reușite pe plan profesional. La finalul zilei primești o veste bună la locul de muncă.

Horoscop  Fecioară, 6 martie

Este posibil să intri în conflict cu o persoană importantă din viața ta. Încearcă să îți păstrezi calmul și să asculți cu atenție ce are de spus această persoană.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close