Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 6 MARTIE. Balanțele sunt în mijlocul unor tensiuni, Peștilor le sunt răsplătite eforturile

HOROSCOP 6 MARTIE. Balanțele sunt în mijlocul unor tensiuni, Peștilor le sunt răsplătite eforturile

HOROSCOP 6 MARTIE. Balanțele sunt în mijlocul unor tensiuni, Peștilor le sunt răsplătite eforturile
Sursa foto: Foto: Pexels.com
06 Mar 2019   •   00:17

Horoscop 6 martie 2019. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 6 martie Berbec. Eşti foarte preocupat de trecutul tău, de copilărie, de vremea când te aflai la casa părintească, pentru că revine acum în actualitate ceva din acele vremuri. Poate nu sunt cele mai frumoase amintiri care-ţi revin acum în memorie, ci episoade triste, melancolii şi nostalgii apăsătoare, evenimente care te-au marcat şi care te întorc, iar şi iar, în acelaşi loc. A venit vremea să închizi sipetul de amintiri. Ce a fost a fost, face parte din experienţa ta de viaţă, dar nu are rost să îţi tot aduci aminte de cele întâmplate cândva. Ţi-ai învăţat lecţia, deci nu te mai refugia în trecut: nici în amintirile frumoase de care ţi-e dor, dar nici în amintirile triste… care te dor.

Horoscop 6martie Taur. Azi ai nevoie de pauză, de o rupere totală de ceea ce te preocupa până mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie să-ţi încarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie să fie o obsesie, ci încearcă să mergi într-un loc care înseamnă pace şi odihnă pentru sufletul tău şi să te relaxezi. Că pleci undeva departe sau rămâi acasă, simţi că-ţi încarci bateriile cu o energie nouă, chiar dacă nu s-ar spune că faci ceva special. Chiar şi o oră în plus de somn sau puţină lene în propriul tău cămin au efecte benefice asupra psihicului şi fizicului, pentru că această pasivitate te ajută să redevii tu însuţi.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close