Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 7 ianuarie 2020: Balanţele trebuie să fie realiste în tot ceea ce fac

HOROSCOP 7 ianuarie 2020: Balanţele trebuie să fie realiste în tot ceea ce fac

HOROSCOP 7 ianuarie 2020: Balanţele trebuie să fie realiste în tot ceea ce fac
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    07 Ian 2020   •   12:06

HOROSCOP Berbec

Provocarea acestei zile va fi să te mobilizezi, urmând un program susţinut, altfel rezultatele nu vor întârzia să apară. Încearcă să-ți stabileşti propriul ritm şi să finalizeazi tot ceea ce ți-ai propus.

HOROSCOP Taur

Traversezi o perioadă favorabilă finalizării unor proiecte importante, iar în relaţia cu cei dragi accentul se va pune în mod special pe aspectele practice şi pe asumarea unor angajamente.

HOROSCOP Gemeni

Concentrarea pe anumite proiecte de la locul de muncă precum şi nevoia de a găsi partenerii potriviţi îţi consumă destulă energie, de aceea, un răstimp pentru odihnă şi mai ales pentru relaxare ar fi binevenit.

HOROSCOP Rac

Astăzi se anunţă o zi mai relaxată în care te poţi bucură de compania reconfortantă a unor prieteni apropiaţi şi alături de care poţi face un constructiv schimb de idei legate de sfera artistică.O zi excelentă.

HOROSCOP Leu

În plan personal ai parte de momente plăcute, însă astăzi eşti preocupat mai ales de imaginea ta în contextul socio-profesional. Strategia pe care o abordezi pare una solidă, însă fii precaut.

Articolul integral pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close