Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii nu vor să-şi rişte poziţia, iar Scopionii găsesc o soluţie la o problemă

Horoscop 7 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii nu vor să-şi rişte poziţia, iar Scopionii găsesc o soluţie la o problemă

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat joi, Antena 3, horoscopul pentru 7 Mai. Teama de pierdere este activată astăzi, fie că este vorba de bani, de vârstă, tinereţe, sau sănătate. O zi un pic complicată. Dacă ne folosim intuiţia însă, avem emoţia, avem şansa să fim un pic mai limpezi.

Horoscop 7 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii nu vor să-şi rişte poziţia, iar Scopionii găsesc o soluţie la o problemă
07 Mai 2020   •   10:46

Horoscop. Berbec  - Atenţie la bani. Sunt multe Planete în zodia banilor, puteţi să îi faceţi, deci în niciun caz să îi cheltuiţi. Atenţie şi cu cine colaboraţi, să sporească banii, nu să îi reducă.

Horoscop. Taur - Relaţiile personale sunt iritate un pic astăzi. Taurii nu vor să colaboreze decât cu cei de succes. Rămâne de văzut după ce au cântărit toate persoanele.

Horoscop. Gemeni - O încurcătură, o pagubă, sau ceva toxic. Descoperă în afacerile lor şi e bine să elimine elementul deranjant.

Horoscop. Rac - O zi care poate aduce tensiuni în relaţia cu copiii sau cu o persoană tânără. Pe de altă parte, unii raci se simt depăşiţi de evenimente. Nu ştiu să ţină pasul cu ele şi poate chiar o opinie retrogradă sau foarte tradiţionalistă.

Horoscop. Leu - Autoritatea este subliniată astăzi, nu vor să-şi rişte poziţia, au şi ei un moment de ancorare, încăpăţânare şi poate asta nu îi face foarte deschişi către o nouă modernitate şi viitor.

Horoscop. Fecioară - O zi aducatătoare de multe informaţii, unele chiar revoluţionare care răstoarnă agenda lor. Nu este un lucru uşor de acceptat, dar e bine să analizeze propuneriile, informaţiile care vin, pentru că pot avea deschideri frumoase.

Horoscop. Balanţă -  Îşi calculează şi astăzi banii, sunt foarte atente la modul în care pot spori banii şi descoperă o chichiţă pe care o pot folosi, astfel încât, să aducă ceva în plus la puşculiţă.

Horoscop. Scorpion - O zi care aduce foarte mult fler, mai ales în afaceri şi fler social chiar, mai ales după-amiaza, în a doua jumătate a zilei şi de abia-după amiza găsesc o soluţie la o problemă spinoasă.

Horoscop. Săgetător - Atenţionare privind sănătatea. Pe de altă parte, să nu se bage în ceva ce nu stăpânesc foarte bine, că mai mult strică. E vorba de muncă.  

Horoscop. Capricorn - Ziua activează axa inimii, sensibilitate şi emoţii foarte multe. În schimb, pot veni cu nişte idei foarte originale, tehnice, la locul de muncă. Rămâne de văzut cine îi ascultă.

Horoscop. Vărsător - Au o autoritate astăzi, sunt foarte fermi pe poziţia lor, aproape recalcitranţi şi dacă activitatea continuă spre seară, exact spre seară pot izbucni, aşa că e bine să îşi ţină nervii în frâu.

Horoscop. Peşti - Sunt foarte contrariaţi de opinia cuiva sau de o zvonistică din jurul lor şi cel mai bine e să nu se bage în tot felul de vorbe, sau să nu creadă tot ce li se spune, să aibă mai mult discernământ.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close