Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 mai 2021. Surprize pentru Vărsători, Săgetătorii au parte de iubire

Horoscop 7 mai 2021. Surprize pentru Vărsători, Săgetătorii au parte de iubire

Horoscop 7 mai 2021. Vărsătorii au parte de surprize, din partea persoanelor la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Săgetătorii cunosc o persoană specială, care le-ar putea fura inima.

Horoscop 7 mai 2021. Surprize pentru Vărsători, Săgetătorii au parte de iubire
Sursa foto: Pexels
de Georgiana Adam    |    06 Mai 2021   •   14:42

Horoscop 7 mai 2021 pentru Berbec

Raţiunea vă va ajuta să luaţi deciziile corecte împreună cu partenerul de viaţă. O rudă vine cu o contribuție financiară suplimentară. La locul de muncă, veţi avea o zi excelentă pentru a vă arăta creativitatea. Dacă simţiţi că sunteţi tot mai nervos, odihniţi-vă puţin.

Horoscop 7 mai 2021 pentru Taur

Gelozia voastră devine din ce în ce mai accentuată şi va trebui controlată. Pe plan economic, e indicat să vă îmbunătăţiţi situaţia şi să vă controlaţi ambițiile. La locul de muncă, mediul e prietenos. În ce priveşte sănătatea, o problemă de ureche vă face să vă simţiţi ameţit.

Horoscop 7 mai 2021 pentru Gemeni

Astăzi este ziua în care vă veţi rezolva problemele sentimentale cu răbdare. Nu uitaţi să vă achitaţi facturile şi nu vă iritaţi la orice lucruri mărunte care pot apărea. Aţi putea avea nişte probleme minore la rinichi.

Horoscop 7 mai 2021 pentru Rac

O mulțime de activități sociale astăzi, în urma cărora pot rezulta noi prieteni. Ambiția voastră pentru bani este foarte periculoasă, de aceea astrele spun că e bine să fiţi atent în deciziile pe care le luaţi. Profesional, trebuie să vă concentrați asupra obiectivelor carierei.

Horoscop 7 mai 2021 pentru Leu

Chiar dacă sunteți melancolic, nu căutați soluții ușoare. Aveți posibilitate de a vă îmbunătăți veniturile. Mediu de lucru este dificil, aveți grijă la comunicare. Încercați să găsiți timp pentru acea odihnă binemeritată.

Horoscop 7 mai 2021 pentru Fecioara

Copiii vă asigură momente de fericire intensă. O zi bună pentru a cumpăra și a vinde, nu pentru a economisi. Atmosferă bună la locul de muncă, care vă face să vă înveseliți. Aveți grijă de ochi, nu uitați să vă verificați vederea, un consult medical este recomandat.

Horoscop 7 mai 2021 pentru Balanță

Ziua abundenței economice, răsfățați-vă. Vă veți atinge obiectivele profesionale iar echipa din care faceți parte vă sporește șansele de succes. Îngrijire specială cu oasele.

Horoscop 7 mai 2021 pentru Scorpion

Neînțelegerile cu partenerul de viață se vor lămuri în mod neașteptat. Aveți grijă de finanțe și fiți înțelepți cu banii. Dacă vă canalizați bine energia, munca va fi perfectă iar rezultatele se vor vedea într-un timp foarte scurt.

Horoscop 7 mai 2021 pentru Săgetător

A venit rândul Săgetătorilor să facă o mișcare în dragoste. Nu vă pripiți să vă așezați, ați putea găsi persoana potrivită în scurt timp, depinde doar cât doriți să căutați. Începeți să faceți progrese la locul de muncă, iar creativitatea este una dintre calitățile de care dați dovadă.

Horoscop 7 mai 2021 pentru Capricorn

Regretați o poveste de dragoste din trecut. Vă pare rău că nu ați acordat o șansă la momentul potrivit, iar în prezent sunteți nevoiți să vă confruntați cu situații cu totul și cu totul neplăcute. Trebuie să fiți mai atenți la finanțe. Renunțați la cheltuielile inutile, iar dacă vă doriți performanță la locul de muncă ar trebui să lucrați în acest sens.

Horoscop 7 mai 2021 pentru Vărsător

O persoană în care nu aveți încredere vă oferă o surpriză plăcută. Vă bucurați de o serie de avantaje la locul de muncă, dar trebuie să depuneți mai mult efort.

Horoscop 7 mai 2021 pentru Pești

Romantismul vă ghidează inima. Aveți parte de momente cu totul și cu totul speciale, așa că bucurați-vă din plin. Banii sunt importanți, dar aveți nevoie și de prietenie în viața voastră.
 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close