Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 7 MAI. Zodia care este răsfățată de Divinitate

HOROSCOP 7 MAI. Zodia care este răsfățată de Divinitate

HOROSCOP 7 MAI. Zodia care este răsfățată de Divinitate
Sursa foto: foto: Pixabay.com
06 Mai 2019   •   23:53

Horoscop 7 mai. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți.

Horoscop 7 mai Berbec

O zi în care oportunităţile apar de unde te aştepţi mai puţin, însă, pentru a te putea bucură de ceea ce vine la ţine, că şansă, este indicat să fii flexibil în gândire şi să nu îţi impui părerile cu oric preţ.

Horoscop 7 mai Taur

Cu mare atenţie ar trebui să tratezi astăzi problemele care apar în familie. Deşi nimeni nu-ţi poate stă în cale, diferenţe de opinie vor apărea, pentru că nimeni nu-ţi acceptă planurile de viitor. Fiţi precaut.

Horoscop 7 mai Gemeni

Tot optimismul de care astăzi dai dovadă poate funcţiona împotriva ta, în cazul în care exagerezi. Încearcă să îţi păstreazi simţul realităţii şi nu te aventură inutil în a face planuri complexe, de aventură.

Horoscop 7 mai Rac

Această zi este prima dintr-un şir de zile în care totul decurge aşa cum ţi-ai propus. Nu ar strică dacă ai putea să uiţi pentru câteva momente de cei de din jur, având grijă de ţine însuţi răsfăţându-te.

Horoscop 7 mai Leu

Şansele tale de succes se măresc în momentul în care renunţi la ideile fixe, mai ales astăzi. Este o zi în care Divinitatea te răsfaţă necondiţionat. Pregăteşte-te să străluceşti. Atenţie la sănătate.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close