Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 7 martie 2019. Ziua va fi perfectă dacă reuşeşti să le faci pe toate cu plăcere

HOROSCOP 7 martie 2019. Ziua va fi perfectă dacă reuşeşti să le faci pe toate cu plăcere

HOROSCOP 7 martie 2019. Ziua va fi perfectă dacă reuşeşti să le faci pe toate cu plăcere
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    06 Mar 2019   •   16:00

HOROSCOP 7 martie 2019. Horoscop Berbec. Adu-ţi aminte de o sarcină pe care nu ai dus-o la îndeplinire la timpul potrivit, cândva în trecut, şi care acum îşi cere de urgenţă dreptul de a o termina. Aruncă o privire înapoi, pentru că acum deţii toate resursele pentru a o încheia cu brio şi a o şterge de pe lista de restanţe. Că e vorba de un împrumut în bani nereturnat până acum, de o promisiune neonorată sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai uşor, ca atare ocupă-te un pic şi de lucrurile uitate.

HOROSCOP 7 martie 2019. Horoscop Taur. Nu prea te poţi baza pe prieteni astăzi. Dacă ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care îi considerai prieteni de nădejde, azi vei descoperi că se face cam gol în jurul tău. Nici măcar cel mai apropiat amic nu răspunde prezent solicitărilor tale, ceea ce te pune serios pe gânduri cu privire la adevărata sa prietenie faţă de tine. Nu este exclus ca o vorbă necontrolată sau un gest mult prea libertin să strice o relaţie ce părea să evolueze bine, ca atare ai grijă încotro duci discuţiile ce pot deveni periculoase pentru prieteniile proaspăt începute.

HOROSCOP 7 martie 2019. Horoscop Gemeni. Ai mare grijă cum te comporţi cu o persoană care nu se află deloc în apele sale. E cam trist, pesimist, rănit, şi dacă mai vii şi tu odată în plus cu veşti proaste sau critici la adresa sa, îl vei împinge pe buza prăpastiei care-l trimite spre depresie. Poartă-te cu mănuşi, pune-te un pic în pielea sa şi gândeşte-te cum te-ai simţi tu să te bată toţi la cap numai cu probleme când le ai şi tu pe ale tale cât casa! Ziua e riscantă pentru cei pândiţi de angoase şi temeri, pentru că totul poate deveni părea mai apăsător şi mai urât.

HOROSCOP 7 martie 2019. Horoscop Rac. Nu te crampona de o situaţie care nu merge tocmai bine în acest moment, ci priveşte undeva în depărtare, spre etapele următoare. Acum poate că da, eşti blocat, dar dacă transformi un hop într-o obsesie, fii sigur că vei rămâne aici multă vreme. Cu cât priveşti mai detaşat piedica de acum, cu atât vei trece mai repede peste ea, pentru că important acum e să te concentrezi asupra scopului spre care te îndrepţi. E ca şi cum contează destinaţia drumului pe care îl faci acum, nu nivelul în care te afli în această călătorie, deci priveşte peste toate etapele direct la ţinta cea mai înaltă. Nu-i aşa că arată promiţător?

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close