Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 martie 2020. Balanțele primesc vești bune. Gemenii petrec timp prețios alături de partener

Horoscop 7 martie 2020. Balanțele primesc vești bune. Gemenii petrec timp prețios alături de partener

Horoscop 7 martie 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de sâmbătă

Horoscop 7 martie 2020. Balanțele primesc vești bune. Gemenii petrec timp prețios alături de partener
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Mar 2020   •   14:37

Berbec, 7 martie

Nu reușești să îți organizezi programul astfel încât să ai timp să te ocupi de responsabilitățile de la locul de muncă, dar și de responsabilitățile de acasă. Încearcă să îți faci o listă de priorități.

Taur, 7 martie

Vrei să petreci puțin timp singur pentru a putea să-ți pui ordine în gânduri după conflictele prin care ai trecut în ultima perioadă. Încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine.

Gemeni, 7 martie

Azi petreci timp alături de partenerul de cuplu și te bucuri de fiecare moment de intimitate. În plus, la finalul zilei primești o veste bună care mai elimină din stresul financial pe care l-ai tot acumulat.

Rac, 7 martie

Sunt multe lucruri pe care vrei să le faci, însă încearcă să iei lucrurile pe rând pentru a putea să duci totul la bun sfârșit. Este recomandat să ceri ajutorul unei persoane în care ai încredere.

Leu, 7 martie

Azi reușești să discuți deschis despre toate lucrurile pe care ți le dorești. Pe de altă parte, este important să asculți și părerile celor din jur.

Fecioară, 7 martie

Reușești să lași deoparte toate responsabilitățile și să iei o pauză de la toată agitația specifică vieții tale. Azi te concentrezi pe tot ce înseamnă relaxare.

Balanță, 7 martie

Ziua de azi este doar despre vești bune. Te bucuri de reușite pe toate planurile, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în propria persoană. Te simți apreciat.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close