Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 8 - 14 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Se agită spiritele pentru Gemeni. Taurii au parte de despărțiri

Horoscop săptămâna 8 - 14 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Se agită spiritele pentru Gemeni. Taurii au parte de despărțiri

Horoscop săptămâna 8 - 14 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Urmează o săptămână agitată pentru toată lumea. Iată ce anunță astrele pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2020, pentru toate zodiile.

Horoscop săptămâna 8 - 14 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Se agită spiritele pentru Gemeni. Taurii au parte de despărțiri
de Georgiana Adam    |    07 Noi 2020   •   10:17

BERBEC

Săptămâna viitoare vine cu o veste mare. Marte își va relua mersul direct în constelația voastră. Dar cum face opoziție cu Venus, dragostea și compatibilitățile rămân afectate. Problemele în familie, dar și cele de iubire au impact puternic asupra sănătății. Cariera vă poate fi influențată de aceste aspecte, deci aveți nevoie de colac salvator.

TAUR

Vă spuneam că atunci când va intra Lilith în Taur va face ravagii și va scoate la lumină secrete care vă vor șoca. Multe cupluri riscă separarea, întrucât pentru voi urmează o perioadă plină de stres și de neînțelegeri.

GEMENI

Se agită spiritele în toate sectoarele existențiale(dragoste, business, familie, sănătate, carieră, etc). De ce? Pentru că va face opoziție cu planetele din Taur. Cum Axa Karmică este în constelația voastră, cauza problemelor voastre este profundă și de natură karmică, cu influență personală.

RAC

Lipsiți de vitalitate și de orizont, căci Soarele natal face opoziție cu cele trei planete din Capricorn(Saturn, Pluton, Jupiter). Și cuadraturi cu Marte, Kiron Retrograd(Berbec) în opoziție cu Venus(Balanță). Cum Kiron este retrograd sunt marcate familia și sănătatea. Business-ul și cariera sunt la răscruce de vânturi și cum e toamnă, vântul se transform în tornade și furtuni amoroase rapid, neașteptat.

LEU


Cuadratura pe care o va face Luna din zodia voastră cu Marte și Uranus Retrograd din Taur, cu soarele și Mercur din Scorpion. Să vedeți de acum preambulul ce urmează să se producă. Vă spuneam că s-a schimbat complet structura stabilă astrală în dragoaste?! Pot intervene situații total neplăcute, care schimbă structura sortiților, carierei, etc.

FECIOARĂ

Intrarea lui Mercur în Scorpion pentru a doua oară în ultima perioadă ar trebui să vă dea de gândit. Răspunsurile la toate probleme se pot vedea pe astrograma complexă karmică a fiecăruia, astfel încât nu se pot da soluții într-un cadru prea larg, ultra-general. Pot viza dragostea, cariera/business, sănătatea.

Continuarea pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close