Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 ianuarie 2019. Taurii au o zi de succes în care toate ar trebui să le meargă strună

Horoscop 8 ianuarie 2019. Taurii au o zi de succes în care toate ar trebui să le meargă strună

Horoscop 8 ianuarie 2019. Taurii au o zi de succes în care toate ar trebui să le meargă strună
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    07 Ian 2019   •   15:47

Horoscop 8 ianuarie 2019 Berbec. Ţi se face o ofertă tentantă, dar nu o poţi accepta cât timp eşti încă implicat în alte contracte. Fă mai întâi ordine prin actualele proiecte şi nu te implica în nimic nou, ca nu cumva să-ţi aglomerezi prea mult agenda. Caută mai întâi care proiect se apropie de final şi du-l la capăt cu maximă seriozitate, pentru că dacă accepţi şi una, şi alta, rişti ori să le rasoleşti pe toate, ori să laşi o impresie proastă la adresa ta, cum că ai fi superficial şi neglijent. Şi propunerea proaspăt făcută merită atenţie, dar eliberează-te de ceea ce e acum pe ultima sută de metri.

Horoscop 8 ianuarie 2019 Taur. Este o zi de succes în care toate ar trebui să-ţi meargă strună. Te afli printre oameni cu care ai ceva în comun şi discuţiile cu aceştia merg spre un scop comun de care fiecare va beneficia în parte. Joci şi tu un rol important în acest colectiv, pentru că unii fără alţii nu aţi putea ajunge prea departe. Trebuie să vă recunoaşteţi reciproc unii altora contribuţia, pentru că ar fi păcat să tragă fiecare succesul doar pe turta lui la final, pentru că este un succes la care fiecare a avut un rol de-a lungul timpului.

Horoscop 8 ianuarie 2019 Gemeni.  Vestea bombă care cade azi în calea ta te lasă fără replică, de parcă s-ar destrăma un mare vis. Revii cu picioarele pe pământ în cel mai abrupt mod şi e normal să fii debusolat şi trist. Rişti chiar să aluneci spre depresie, spre o zonă sensibilă a psihicului tău, dar dacă ai avea alături de tine pe cei dragi, nimic nu va fi greu de trecut. Acceptă grija celor care ţin cu adevărat la tine, pentru că vorbele lor de încurajare, semnele lor de afecţiune vor contrabalansa perfect situaţia şi vei începe să vezi, chiar şi în cel mai negru punct, o rază de lumină. Nu lupta singur cu problemele.

Horoscop 8 ianuarie 2019 Rac. Eşti blocat într-un punct sensibil şi nu găseşti în tine forţa sau motivaţia de a trece peste el. Ai avea nevoie de încurajări de pe margine, de susţinerea celor din jur, dar, când te uiţi în preajma ta, nici aceştia nu sunt în toane mai bune, ca atare ziua pare să fie ratată din multe puncte de vedere, având impresia că baţi pasul pe loc. Dacă vezi că nimic nu înaintează, ocupă-te de cu totul alte aspecte, mai banale şi mai simple, pentru că cele cărora le acorzi mai multă importanţă nu înaintează. O zi de pauză ar fi de preferat, dar dacă nu ţi-o poţi permite, nu te crampona de piedici, fă altceva!

Horoscop Leu. Ai grijă la decizia pe care eşti gata s-o iei pentru că, deşi pe tine poate te avantajează, pe altul îl trimite într-o zonă cam sumbră. Evident, aşa e viaţa, când unul câştigă, altul pierde, dar nici să sacrifici total pe cel de lângă tine pentru fericirea ta nu e bine. Caută o soluţie de mijloc, prin care şi unul şi altul să iasă mulţumit din această împărţire. Cum tu ţii enorm la propria persoană, e normal să alegi ceva în beneficiul personal, dar pune-te, măcar o clipă, şi în pielea celui care te priveşte de pe margine cu jind.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close