HOROSCOP 8 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au parte de un câștig neașteptat. Vărsătorii au realizări

08 Ian 2020   •   08:56
HOROSCOP 8 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au parte de un câștig neașteptat. Vărsătorii au realizări sursă foto: captură antena 3

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat miercuri, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 8 ianuarie. Prietenia este cuvântul de ordine azi. Trebuie să criticăm mai puțin și să vedem partea plină a paharului.

HOROSCOP Berbec - pot avea o zi grozavă dacă o petrec alături de prieteni sau văd un prieten în orice persoană pe care o întâlnesc. Primesc niște sfaturi foarte bune.
HOROSCOP Taur - primesc invitații își impun ideile și toată lumea conlucrează pentru afirmarea proiectelor.
HOROSCOP Gemeni - emoții și azi. Au tot felul de stări fluctuante, iar gândurile lor aleargă dintr-o parte în alta. Soluția - să se confrunte cu o persoană cu mai multă experiență.
HOROSCOP Rac - continuă atenționarea privind sănătatea, trebuie să își încarce bateriile. Un secret mărturisit, nu le pică foarte bine.
HOROSCOP Leu - prieteni și distracție azi. Își valorifică toate oportunitățile de popularizare a proiectelor lor. Sunt apreciați pentru comportamentul lor.
HOROSCOP Fecioară - muncă foarte bună, se impun prin calitățile lor cele mai bine exprimate până acum. Pot fi salvator pentru echipă.
HOROSCOP Balanță - pun probleme morale azi. Întorc o problemă pe toate părțile. Vor să fie corecți cu oamenii cu care lucrează
HOROSCOP Scorpion - ziua anunță un câștig neașteptat sau evitarea unei pagube. Cineva din familie le sprijină proiectele.
HOROSCOP Săgetător - se întâlnesc cu un prieten, primesc complimente sau farmecă pe cineva. Simt că sunt prețioși azi.
HOROSCOP Capricorn - muncă și azi, rezultatele sunt bune. Încasează niște bani sau se îndreaptă către ei azi.
HOROSCOP Vărsător - ziua aduce realizări,reușite și noi idei. Pot avea proiecte fructuoase.
HOROSCOP Pești - ziua aduce discuții amiabilie cu membrii familiei. Primesc un dar.

Parteneri
x close