Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 februarie 2021. Balanţele au parte de aventuri, Scorpionii se confruntă cu poveri

Horoscop 9 februarie 2021. Balanţele au parte de aventuri, Scorpionii se confruntă cu poveri

Horoscop 9 februarie 2021. Balanţele se lase purtate în jocul seducţiei, iar Scorpionii au amânat toate treburile care trebuiau rezolvate în week-end şi acum acestea au devenit o povară.

Horoscop 9 februarie 2021. Balanţele au parte de aventuri, Scorpionii se confruntă cu poveri
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    08 Feb 2021   •   15:00

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Berbec

Sunt anumite secrete ale unor prieteni sau apropiaţi pe care vreţi să le aflaţi neapărat. Şi totuşi, aflarea unor informaţii de acest gen vă poate aduce surprize uriaşe. Nu vor fi surprize neplăcute şi chiar v-ar putea ajuta să vă apropiaţi de acea persoană.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Taur

Vă despărţiţi de o persoană sau cineva apropiat se mută, ceea ce înseamnă că va ieşi din viaţa voastră, însă asta nu pare să vă facă să vă simţiţi rău, mai ales că voi credeţi că această schimbare va fi una benefică pentru acea persoană. Libertatea pe care o oferiţi acestei persoane dragi din viaţa voastră valorează chiar mai mult decât credeţi.

Horoscop 10 februarie 2021. Berbecii se reîndrăgostesc, Taurii îi răsfaţă pe cei dragi

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Gemeni

Nu riscaţi să faceţi ceva ce nu aţi mai făcut până acum şi care s-ar putea termina foarte rău pentru voi, din punct de vedere fizic. Un prieten vă va sfătui să nu o faceţi şi ar fi bine să îi ascultaţi sfatul. Fiţi atenţi la ceea ce se întâmplă în jurul vostru şi nu ezitaţi să cereţi ajutor atunci când nu puteţi să faceţi ceva.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Rac

Astăzi veţi lăsa deopartea prejudecăţile pe care le-aţi avut, o lungă perioadă de timp, faţă de o persoană apropiată. Veţi descoperi că această persoană este mult mai interesantă decât vă gândeaţi voi. Aţi putea chiar să faceţi un pas înainte şi să treceţi într-o nouă etapă a relaţiei.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Leu

Fiecare persoană are un ritm anume, iar astăzi sunteţi îngrijoraţi de progresul extrem de lent făcut de cineva din viaţa voastră. Vă aşteptaţi ca totul să se întâmple repede şi să fie simplu, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Aveţi răbdare şi dacă puteţi să ajutaţi, nu ezitaţi.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Fecioară

Nu vă judecaţi prietenii în funcţie de profilul de Facebook sau cum se comportă pe internet. Trebuie să învăţaţi să discerneţi lucrurile şi situaţiile, dar şi să diferenţiaţi realitatea de activităţile de pe net. Nu credeţi tot ce vedeţi.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Balanţă

Nu vă face rău să vă lasaţi purtaţi în jocul seducției, chiar dacă asta înseamnă doar o aventură și nimic mai mult. În acest moment, această atitudine jucăușă în ceea ce privește sentimentele vă va oferi momente bune și ar trebui să profitați de ele cu liniște.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Scorpion

Ați lăsat multe lucruri de făcut pe care le puteaţi rezolva în weekend. Le-aţi amânat zi de zi și acum aveţi angajamente pe care nu le puteți îndeplini. Au devenit ca o povară. Totuşi, nu este cazul sp vă panicaţi. Este indicat să vă opriți o vreme, să vă plimbați sau să faceți ceva relaxant. 

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Săgetător

În week-endul care tocmai s-a încheiat aţi simţit protecția familiei și acel mediu familial care vă dă multă liniște mentală și o oarecare liniște. Acum, toate activitățile pe care le programaţi vor fi prpvite cu încredere, linişte şi aveţi şanse de reuşită.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Capricorn

Este o zi în care vă deconectați foarte mult de problemele de muncă. O călătorie scurtă vă poate inspira mult, la fel ca şi o sărbătoare sau petrecere. Vă place să staţi în natură și veţi petrece mult timp acolo. Veţi fi înconjurat de oameni în care aveţi încredere. 

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Vărsător

Cineva vă poate spune o minciună, ceva care cu siguranță nu este adevărat, aşa că dacă este vorba de o persoană pe care o cunoaşteţi puțin, nu cădeţi în naivitate. În plus, fiţi atenţi şi nu îi împrumutaţi bani. Atenţie, pentru că există şi riscuri emoționale ce pot apărea. 

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Peşti

Astăzi aveţi parte de liniște sufletească, chiar dacă vă tot gândiţi la locul de muncă, la schimbarea acestuia sau la dezvoltarea unei afaceri. Vă simţiţi relaxat și vreţi să aveţi discuții liniștite, fără tensiuni.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close