Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 9 februarie. Gemenii sunt romantici. Leii sunt încrezători

HOROSCOP 9 februarie. Gemenii sunt romantici. Leii sunt încrezători

HOROSCOP Acestea sunt previziunile astrale pentru weekendul 8-9 februarie:

HOROSCOP 9 februarie. Gemenii sunt romantici. Leii sunt încrezători
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de M.V    |    08 Feb 2020   •   15:05

HOROSCOP Berbec

În acest weekend te bucuri de confortul oferit de propria locuință. Reușești să te concentrezi pe propria persoană și poți chiar să îți dai seama care este drumul pe care vrei să mergi în continuare.

HOROSCOP Taur

Reușești să fii în centrul atenției peste tot pe unde mergi. În acest weekend participi la tot felul de evenimente sociale și reușești să cunoști oameni cu adevărat interesanți. Ai șansa să te conectezi cu o persoană specială.

HOROSCOP Gemeni

Romantismul te caracterizează în acest weekend, iar aceast lucru nu se îndreaptă exclusiv spre relația de cuplu. Reușești să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai și chiar te redescoperi.

HOROSCOP Rac

Scapi de rutină, în acest weekend. Lași în urmă agitația specifică orașului și te bucuri de momente petrecute în natură alături de o persoană specială din viața ta. Ai parte de un weekend relaxant.

HOROSCOP Leu

Ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți pui în minte. Încearcă să acorzi atenție și odihnei, dacă nu vrei să ajungi la extenuare.

HOROSCOP Fecioară

Ești mai sociabil decât în mod normal și, prin urmare, ai șanse mari să îți faci prieteni noi în acest weekend. În plus, reușești să atragi atenția peste tot pe unde mergi și chiar există șanse să te reconectezi cu o fostă iubire.

HOROSCOP Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close