Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 iunie 2020. Leii încep noi proiecte. Scorpionii sunt confuzi

Horoscop 9 iunie 2020. Leii încep noi proiecte. Scorpionii sunt confuzi

Horoscop 9 iunie 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de marți.

Horoscop 9 iunie 2020. Leii încep noi proiecte. Scorpionii sunt confuzi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Iun 2020   •   15:53

Berbec - Ești îngropat în muncă în aceste momente și există șanse mari ca partenerul tău să fi observat absența ta. Ai speranțe mari pentru viața ta amoroasă astăzi, dar vei fi doar dezamăgit. Păstrează-ți nivelul de energie, rămânând activ și fă mult efort. Nervii tăi sunt întinși la maximum la muncă și simți preisune.

Taur - Tu și partenerul tău vă înțelegeți minunat. Întreaga dispoziție ar putea fi stricată cu Marte în Pești și s-ar putea să te simți obosit fizic. Uranus nu îți va oferi surprize, dar te va face mai mult un luptător.

Gemeni - Dacă relația ta este destul de nouă, nu aveți de ce să vă faceți griji! Trebuie să uitați de trecut pentru a merge mai departe. Planetele te încurajează să profitați la maximum de ce oferă viața. Simte-te bine! Vrei să îți atingi obiectivele cât mai curând posibil.

Rac - Vei avea impresia că agiți totul în viața de cuplu și aduci o fantezie. Chiar dacă inima îți flutură în toate direcțiile și schimbă tot, nu vei pierde din vedere ceea ce este important. Cu energie, vei simți nevoia să stai hotărât și să te confrunți cu tot ce urmează in această zi. Motivația ta va fi intactă și vei dori să fii eficient în timp ce lucrezi.

Leu - Relația ta înseamnă totul pentru tine și vei face tot ceea ce îți stă în putere pentru a merge minunat. Astăzi ai stive de energie, așa că asigură-te că îl folosești bine. Ți se solicită un nou proiect la locul de muncă, dar perioada de timp foarte scurtă care îți e pusă la dispoziție te va face să te simți ca peștele pe uscat.

Fecioară - Tu și partenerul tău veți face lucruri total diferite azi, ceea ce te încântă, întrucât te afli într-o dispoziție destul de independentă.  Chiar dacă ești atent la sănătatea ta, nu te simți atât de grozav. La locul de muncă te ghidezi după instinct.

Horoscop 9 iunie 2020. Zodia care are probleme de sănătate

Balanță - Zi dificilă pentru relația ta, mai ales dacă tu și partenerul tău te-ai certat mai mult decât de obicei în ultima vreme. Ai dureri de spate și mai bine te duci la un medic, te vei simți mult mai bine. Micile comentarii ale șefilor tăi te vor scoate din sărite.

Scorpion - Vei fi destul de confuz din cauza tăcerii iubitului tău. Activitățile fizice îți va ridica moralul. Încercă să ieivitamine și să fii pozitiv, pe cât posibil. Situația se va debloca în sfârșit, dar nu se va îmbunătăți, la locul de muncă!

Săgetător - Vei avea parte de o cină romantică-surpriză în această seară. Din punct de vedere al sănătății, ai exagerat recent pe toate fronturile, așa că nu este de mirare că suferi de probleme digestive. Redu alcoolul pentru început. Dacă lucrezi în vânzări sau în marketing, te poți aștepta să auzi vești bune în timpul unei întâlniri de lucru în această dimineață.

Capricorn - Ești puțin prea timid să îi spui partenerului câtă nevoie ai de el. Ai grijă de tine; ai nevoie de ceva odihnă. Stresul îți provoacă unele dureri. Fă tot ce trebuie pentru a ți valorifica situația profesională.

Vărsător - Viața ta sentimentală este neliniștită. Nu ești pregătit să iei anumite decizii și nici partenerul tău nu e! Ai putea suferi de insomnie sau diverse reacții alergice în această zi. Nu e de mirare că ești atât de obosit! Cariera ta nu este ceea ce ai crezut că va fi.

Pești - Munca v-a monopolizat recent, cu prețul vieții de cuplu, iar din această cauză vor exista tensiuni. Vei reuși să-ți echilibrezi viața prin sesiuni de sport, în aer liber sau relaxare. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close