Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 iunie. Berbecii au o zi plină de surprize, Leii trebuie să fie extrem de atenți

Horoscop 9 iunie. Berbecii au o zi plină de surprize, Leii trebuie să fie extrem de atenți

Horoscop 9 iunie. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 9 IUNIE 2020. Luna a intrat in Varsator si lumineaza un peisaj destul de complicat. Ai nevoie sa te eliberezi de trecut, sa te relaxezi. Luna in Varsator, in combinatie cu Saturn, Uranus si Chiron te vor antrena sa spui acel “te iubesc” care este adresat fie tie insuti, fie altei persoane careia nu ai curajul sa i-o spui.

Horoscop 9 iunie. Berbecii au o zi plină de surprize, Leii trebuie să fie extrem de atenți
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Iun 2020   •   01:00

Luna este in Varsator, o zodie sociabila, careia ii place sa isi faca prieteni. Poate un flirt, poate o discutie mai romantica cu partenerul de viata. Saturn este si el in Varsator, retrograd, si te anunta ca este timpul sa privesti mai mult spre viitor. Cuadratura cu Uranus te impinge sa incerci ceva diferit. Vechile modalitati par sa nu mai functioneze.

Iunie este o luna a vindecarii. Indiferent ce s-a intamplat de la inceputul anului incoace, este vremea sa-ti aduni bucatile de suflet si sa le pui la loc. Chiron in Berbec este un mare vindecator si este gata sa te ajute.

Horoscop 9 iunie. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ziua iti este plina de surprize ! Vei primi vesti uimitoare despre ceva despre care nu aveai habar si nici nu iti imaginai. Pastreaza pentru tine deocamdata si nu impartasi cu familia, pentru ca exista pericolul unei neintelegeri si nu ai nevoie de un conflict inutil. Cu cat ai o atitudine mai circumspecta acum, cu atat mai bine pentru viitor.

Horoscop 9 iunie. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ziua de azi te poate secatui de energie, draga Taur, in special la un nivel emotional. Incearca sa ramai calm, nu te implica in nimic cu iz de conflict sau contrazicere cu oamenii ce te inconjoara azi. Adevarul este ca deja esti epuizat de la eforturile recente si asta te-a lasat confuz si incapabil sa gandesti echilibrat. Gandeste de doua ori inainte de a vorbi azi. Asta te va ajuta sa eviti complicatii si sa inchei ziua cu bine.

Horoscop 9 iunie. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Lumina reflectoarelor este pe tine, draga Gemeni, si vei primi doar respect si admiratie de la toata lumea din jurul tau. Altii te adora indiferent ce faci. Profita la maxim de acest moment favorabil. Ramai fidel planurilor pe care ti le-ai propus si nu te lasa dus de val de acest climat general de sarbatoare. Disciplina ta de sine va fi recompensata si te vei bucura de o reusita.

Citește continuarea pe SFATULPARINTIRLOR.RO

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close