Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Aceste trei zodii își găsesc marea dragoste până la Crăciun

HOROSCOP. Aceste trei zodii își găsesc marea dragoste până la Crăciun

Trei zodii se vor bucura de sărbători de poveste pentru că își vor întâlni perechea!

HOROSCOP. Aceste trei zodii își găsesc marea dragoste până la Crăciun
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    16 Dec 2019   •   16:28

HOROSCOP Fecioară

Nativa născută în zodia Fecioară își plănuiește o vacanță pe cinste, de care nu a mai avut parte demult. Chiar dacă mai este destul timp până la sărbători, ea este conștientă că are nevoie de o astfel de evadare din cotidian care să o relaxeze și care să o liniștească. Își va întâlni sufletul pereche atunci când se va aștepta mai puțin. 

HOROSCOP Capricorn

Deși nu mai credea demult în șansa ei de a-și găsi pe cineva, femeia Capricorn va avea parte de câteva schimbări în viața personală în ultima parte a anului. Poarta fericirii a stat prea mult închisă, așa că acum este momentul perfect pentru a pune în aplicare toate acele planuri care căzuseră pe plan secund din motive obiective. Așadar, sărbătorile care se apropie vin cu multă dragoste și afecțiune.

HOROSCOP Pești

Nativa acestei zodii simte deja fiori subtili de dragoste, dar îi este recomandat să nu se grăbească, ci să mai aibă puțină răbdare până devine sigură pe sentimentele ei. A întâlnit de curând pe cineva care a reușit să îi dea lumea peste cap, tocmai de aceea este mai mult decât cert faptul că sărbătorile le va petrece așa cum se cuvine, alături de o persoană specială. 

Sursa: divahair.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Crăciun zodii
Parteneri
Elevii vor avea o oră în plus pe săptămână, din anul școlar 2023-2024
x close