Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Aceste zodii nu se vor înțelege niciodată cu adevărat. Unii sunt tradiționaliști, alții sunt imprevizibili. Haos!

HOROSCOP. Aceste zodii nu se vor înțelege niciodată cu adevărat. Unii sunt tradiționaliști, alții sunt imprevizibili. Haos!

HOROSCOP. Aceste zodii nu se vor înțelege niciodată cu adevărat. Unii sunt tradiționaliști, alții sunt imprevizibili. Haos!
26 Mar 2019   •   18:38

HOROSCOP. În viața fiecăruia dintre noi există măcar o persoană cu care nu ne putem înțelege sub nicio formă. Probabil ai încerc să o cunoști mai bine și chiar să fiți prieteni, însă orice ai face nu vă puteți înțelege.

HOROSCOP. Unele semne zodiacale sunt așa, indiferent de cât de mult încearcă, nu se pot suporta. În funcție de ce zodie ești există o alta cu care nu te vei înțelege niciodată.

Your Tango prezintă câteva perechi de zodii care nu se vor înțelege niciodată:

HOROSCOP BERBEC ȘI CAPRICORN

Nerăbdarea și impusivitatea Berbecilor nu se împacă bine cu personalitatea rezervată și liniștea Capricornilor. Aceste două semne zodiacale nu se vor înțelege niciodată.

HOROSCOP TAUR ȘI VĂRSĂTOR

Taurii sunt foarte tradiționaliști când vine vorba de întâlniri, le place să vorbească despre bani, casă și chiar viitorul unei relații de la început. Pe de altă parte, Vărsătorii nu suportă să trăiască după regulile impuse de societate, ci preferă să se bucure de fiecare lucru așa cum e.

HOROSCOP GEMENI ȘI PEȘTI

Peștii se chinuie să înțeleagă Gemenii. Aceștia din urmă sunt imprevizibili, curioși și contraintuitivi, în timp ce Peștii sunt liniștiți și își pun tot timpul inima în joc. Gemenilor nu le place această presiune sentimentală dată de Pești și, prin urmare, nu o să se înțeleagă niciodată.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close