Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt cele mai carismatice zodii. Te numeri printre ele?

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai carismatice zodii. Te numeri printre ele?

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai carismatice zodii. Te numeri printre ele?
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Sep 2018   •   14:59

HOROSCOP. Nu poți să fii pe placul tuturor, asta e clar, dar niciodată nu vei fi ignorată dacă ești o persoană cu carismă. Iată care sunt cele mai carismatice zodii:

HOROSCOP. 1. Leu

Leii sunt născuți cu o personalitate electrizantă! Fac pe oricine să se așeze pe un scaun și să asculte ceea ce au de zis. Câteodată este din cauză că sunt foarte prietenoși sau pentru că știu cum să se facă plăcuți; în alte cazuri este pur și simplu că au un zâmbet perfect și o frumusețe aparte.

De obicei au un talent de a fi în centrul atenției, ceea ce este bine pentru că oamenii din jurul lor tind să le urmărească fiecare mișcare. Nativii zodiei Leu au o energie care este foarte atractivă și sexy. Sunt exemplele perfecte de carismă explozivă!

HOROSCOP.  2. Gemeni

Lângă cine vrea toată lumea să fie în timpul petrecerii sau atunci când se iese în oraș? Lângă Gemeni, evident! Sunt o zodie încântătoare. Sunt buni parteneri de conversație, ascultă cu atenție ceea ce le povestești, și au cele mai deștepte și amuzante glume pe care o să le auzi.

E ca și cum Gemenii dau impresia că scopul lor principal este acela de a face pe toată lumea să se simtă inclusă și confortabilă în propria piele. Sunt persoane foarte socialbile și niciodată nu vor încheia o conversație, pentru că adoră discuțiile!

HOROSCOP. 3. Berbec

Berbecii sunt entuziaști, ceea ce îi face să fie foarte carismatici. Toată lumea vrea să le audă poveștile din ultima aventură sau întâmplările de la ultimul sport extrem pe care l-au practicat. Un Berbec va face lucruri pe care nu ai avea niciodată curajul să le încerci pe pielea ta, dar despre care vrei să auzi fiecare detaliu!

Tind să fie plini de energie, pozitivi și pasionali – ceea ce atrage oamenii în jurul lor exact ca un magne. Un nativ al zodiei nu se va ascunde niciodată de adevăr și își va asuma atât greșelile, cât și triumfurile: de fapt, va pune mai mult accent pe lucrurile care nu i-au ieșit, decât pe succesul pe care îl are, lucru seducător și foarte atractiv.

Mai multe pe elle.ro.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close