Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii
08 Iul 2018   •   12:40

Fericirea este ceea ce ne dorim toți, nu-i așa? O viață lipsită de griji și mulțumire pentru tot ceea ce se întâmplă în jurul tău este ideală și la asta aspirăm toți. 

Există persoane care par să fie mereu fericite și altele care, din contră, par să fie mereu supărate sau întristate din cauza a ceva, iar acest lucru este influențat și de planete și restul astrelor cerești.

1. Săgetator
Probabil te așteptai ca Săgetatorul să se afle pe această listă. Nativii acestei zodii par a fi mereu liberi și se bucură din plin de orice moment al vieții lor. Atitudinea optimistă și felul în care rezolvă de obicei situațiile stresante îi ajută să fie mereu cu zâmbetul pe buze.

2. Leu
Deși este o persoană autoritară, de cele mai multe ori destul de stresată din cauza pozițiilor de conducere pe care probabil le deține, Leul știe cum să aibă grijă de fericirea sa. Nativii acestei zodii încearcă să rămână mereu pozitivi, orice s-ar întâmpla.

Leii nu au un mecanism la fel de bun precum cel al Săgetătorului, însă nu te aștepta să vezi un Leu trist mai mult de cinci minute.

3. Berbec
Berbecii sunt una dintre cele mai active zodii, ceea ce înseamnă că aceștia luptă mereu pentru ceea ce își propun. Sunt totodată și foarte amuzanți, ceea ce îi transformă ușor în prietenii perfecți. Cu toate acestea, Berbecii renunță ușor la orice relație care nu le aduce mulțumire sau, mai rău, le provoacă tristețe.

Sursa: elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii fericire
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close