Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt cele mai încăpățânate zodii. Vezi dacă te afli printre ele

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai încăpățânate zodii. Vezi dacă te afli printre ele

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai încăpățânate zodii. Vezi dacă te afli printre ele
11 Iul 2018   •   11:13

Încăpățânarea este o caracteristică care poate fi pozitivă în unele cazuri, cum ar fi atunci când vine vorba să iei o decizie sau să influențezi pe cineva. Dacă ești născută în una dintre aceste zodii, atunci vrei ca toată lumea trebuie să facă ca tine.

Taur
Numai din denumirea zodiei – taurul fiind unul dintre cele mai încăpățânate animale – îți dai seama că această caracteristică te definește cu siguranță. Taurii sunt determinați și doresc, de cele mai multe ori, să ia decizii care le aparțin 100%, fără să fie influențați de alții. Mai mult, aceștia acționează numai când sunt siguri că rezultatul va fi cel pe care și-l doresc.

Leu
Leul este un semn pasional al zodiacului, căruia îi place să rămână fidel propriilor idei. Dar, în același timp, este o zodie conservatoare și foarte încăpățânată atunci când vine vorba de schimbări, chiar dacă aceste pot fi pozitive. Fiindcă nativii Leu au tendința să se plictisească repede, este esențial ca aceștia să renunțe din când în când la această încăpățânare și să aibă curajul să încerce lucruri noi, care să îi salveze din rutină și care să le deschidă orizontul spre noi posibilități.

Sursa: elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close