Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt cele mai mari frici ale zodiilor

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai mari frici ale zodiilor

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai mari frici ale zodiilor
Sursa foto: Foto: pixabay.com
20 Feb 2019   •   09:44

De la fobia de întuneric, de spațiile închise și până la frica de singurătate, fiecare persoană poartă în suflet anumite temeri. Experiențele din viața de zi cu zi pot da naștere acestor frici, însă și zodia poate reprezenta un element important care să ducă la apariția acestora.

Berbec

Berbecii nu știu să piardă, iar frica de eșec îi macină de foarte multe ori. Își doresc să facă performanță în domeniul lor de activitate, să ocupe poziții înalte, sunt foarte ambițioși, iar atunci când pierd, se demoralizează și devin nesiguri.

Taur

Taurii vor să aibă tot timpul lucrurile sub control, iar cea mai mare teamă a lor este reprezentată de lipsa banilor. Cei născuți în această zodie iubesc banii, dar nu într-un sens negativ, ci pentru că prin intermediul acestora pot obține o anumită siguranță.

Gemeni

Ideea de a fi controlați îi sperie foarte tare pe cei născuți în zodia Gemeni, având în vedere că sunt firi libere și care refuză să dea tot timpul explicații.

Rac

Racii au tot timpul nevoie de iubire și de atenție, iar simplul gând că pot fi abandonați îi sperie mai tare decât orice altceva.

Leu

Leii își doresc să fie admirați, să fie mereu în centrul atenției. Cei născuți în această zodie se tem de respingerea celor din jur, iar atunci când sunt ignorați, lumea lor se prăbușește.

Continuarea pe avantaje.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close