Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt fetișurile zodiei lui. Află ce îi place să facă în pat

HOROSCOP. Acestea sunt fetișurile zodiei lui. Află ce îi place să facă în pat

HOROSCOP. Acestea sunt fetișurile zodiei lui. Află ce îi place să facă în pat
06 Sep 2018   •   16:40

Semnul zodiacal spune multe despre modul in care se comporta partenerul tau in pat. In plus, iti arata care sunt cele mai ascunse fetisuri ale sale.

Berbec

Barbatul Berbec este un cuceritor de aceea ii plac provocariile, ii place sa detina controlul  si mai ales ii plac experientele spontane. Sexul pe fuga, in masina sau in public un mod sigur de a-i starni curiozitatea!

Taur

Cand vine vorba sa treaca la fapte taurii isi doresc o viata sexuala activa si plina de noutati. Cateva sfaturi ca sa il poti surprinde: adora sa se joace cu simturile, leaga-l la ochi ca sa se concentreze doar pe simturile tale, apoi ofera-i drept preludiu un masaj cu uleiuri aromatice. Fii inventiva, poti aduce diverse elemente pentru a indulci seara cu frisca, miere chiar si ciocolata.

Gemeni

Mereu in cautarea experientelor noi, barbatii Gemeni sunt foarte curiosi  ceea ce ii face si infideli. Barbatului gemeni ii plac jocurile si jucariile erotice, uneori  este un pic pervers iar  daca iti doresti sa il surprinzi “vorbeste-i  murdar”.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close