Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care au șanse extrem de mari să se îmbogățească și să devină faimoase

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care au șanse extrem de mari să se îmbogățească și să devină faimoase

Cu toții ne gândim, măcar o dată în viață, cum ar fi să fim bogați și să trăim precum vedetele de la Hollywood. Ei bine, află că astrologia vine în ajutorul nostru și ne spune care sunt zodiile care au cele mai mari șanse de a se îmbogăți și de a deveni faimoase.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care au șanse extrem de mari să se îmbogățească și să devină faimoase
31 Ian 2020   •   19:21

HOROSCOP Săgetător

Săgetătorii sunt deschiși la tot ceea ce este nou și dornici să încerce experiențe care mai de care mai neobișnuite. Cu toate că sunt foarte entuziasmați, acest lucru nu îi împiedică să își analizeze foarte bine orice mișcare și să aibă grijă la toate detaliile, mai ales în ceea ce privește cariera. Jay Z și Scarlett Johansson sunt în zodia Săgetător, iar ambii fac parte din topul celor mai bine plătiți artiști de la Hollywood.

HOROSCOP Gemeni

Gemenii sunt inteligenți, calculați și își cunosc foarte bine calitățile, încercând cu fiecare ocazie să le pună în valoare. Sunt extrem de punctuali și își duc toate responsabilitățile la bun sfârșit. Dacă te întrebai care sunt artiștii foarte bogați născuți în zodia Gemeni, află că ei sunt Kendrick Lamar și Paul McCartney.

HOROSCOP Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close