Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt zodiile pe care nu le vei uita niciodată. Vezi dacă te afli printre ele

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile pe care nu le vei uita niciodată. Vezi dacă te afli printre ele

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile pe care nu le vei uita niciodată. Vezi dacă te afli printre ele
06 Sep 2018   •   09:50

Unii nativi din zodiac intră și ies ușor din viața ta. Parcă nici nu i-ai fi văzut vreodată. Dar alte semne din zodiac sunt atât de puternice și de impresionante încât te marchează pe viață.

Capricorn
 
Materialistul și sobrul Capricorn nu poate fi trecut ușor cu vederea. Este genul personajului introvertit care te cucerește prin absența vorbelor, dar prin spectacolul comportamental. Gesturile, privirea și mai ales felul în care știe să tacă va cuceri pe toată lumea. Capricornul lasă urme adânci în sufletele celor cu care interacționează. 
 
Fecioară 
 
Atunci când întâlnești o Fecioară pentru prima dată, vrei să fugi cât mai departe. Răceala, aroganța, apariția sa intrigantă te fac să nu îți dorești să stai lângă ea. Dacă o cunoști mai bine, descoperi un suflet nobil, vesel, cu o puternică autocritică și o inteligență emoțională peste medie. Fecioara se joacă destul de abil cu psihicul oamenilor și asta îi fascinează pe toți atunci când o cunosc mai bine. Spiritul ei justițiar și spontaneitatea sunt caracteristicile pentru care nu o vei uita niciodată. 

Sursa: Clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii nativi
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close