x close

Horoscop Aprilie 2020. Oportunități deosebite pentru nativii zodiei Pești

de D.G.    |    01 Apr 2020   •   18:09
Horoscop Aprilie 2020. Oportunități deosebite pentru nativii zodiei Pești Foto: Pixabay.com

În horoscopul Peștilor din luna aprilie 2020 se evidențiază importanța relaționării cu familia, cu cei îndrăgiți, influența majoră pe care o ai asupra oamenilor din cercul tău social, șansa de a învăța noi lucruri, a inaugura căi diferite și avantajoase de abordare lumii, ajustarea legăturilor de amiciție, și o viață sentimentală favorizată de intimitate și seriozitate.

Chiar din primele zile ale lunii, căminul și familia capătă întâietate. Dacă vreo ceva nu este în ordine în relația cu rudele, ești mobilizat să faci orice pentru a reintroduce armonia în aceasta.

Mercur în conjuncție cu Neptun pe 4 aprilie 2020 te îndeamnă să investighezi mistere, secrete, aspecte spirituale ale existenței, ba chiar oculte. Imaginația și creativitatea te sprijină îndeosebi în activități artistice.

Gândirea ta ia o turnură pozitivă deși te poate sili să îți dezvălui laturi ale lumii trecute cu vederea până acum, ca urmare a sextilului dintre Mercur și Pluton din 7 aprilie 2020. Înfruntarea directă a unor situații neplăcute te poate ajuta în depășirea lor și ai, astfel, oportunitatea să profiți de ele.

Continuarea, pe Diane.ro.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati