Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Astrologul vedetelor, profeții pentru 2019. Berbecii sunt cuprinși de temeri, Scorpionii termină brusc o relație

HOROSCOP. Astrologul vedetelor, profeții pentru 2019. Berbecii sunt cuprinși de temeri, Scorpionii termină brusc o relație

07 Ian 2019   •   18:32
HOROSCOP. Astrologul vedetelor, profeții pentru 2019. Berbecii sunt cuprinși de temeri, Scorpionii termină brusc o relație

HOROSCOP. Noul an este privit de fiecare dată cu speranță și entuziasm, fiind vorba deste un nou calendar care se deschide cu oportunități nelimitate, scrie Daily Mail. Experta în astrologie, Kelli Fox, a vorbit despre ce pregătește noul an pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP Berbec

HOROSCOP Noul an va aduce cadouri unice și neobișnuite pentru Berbeci, dar și unele temeri. „Nu-ți fie frică să fii ambițios, în special atunci când ai de-a face cu critica – în timp ce o să dai înapoi, o să dezvolți abilități necesare pentru a face față oricărei provocări”, a spus Kelli Fox. „Vor apărea în viața ta oameni puternici și secretul este să lucrezi cu ei.”

HOROSCOP Taur

HOROSCOP Taurii vor experimenta „schimbări considerabile la nivel personal”, potrivit expertei. „Este posibil să-ți ia ceva timp să te adaptezi, însă acest an este despre a îmbrățișa schimbările și de a privi către viitor.”, a mai spus Kelli.

HOROSCOP Gemeni

HOROSCOP După o perioadă nebună în 2018, noul an oferă Gemenilor posibilitatea de a se concentra pe aspirațiile pe termen lung și pe câștigurile potențiale. „Dacă vrei să investești în ceva, vei avea energia și inteligența de a atrage resursele”, spune Kelli.

HOROSCOP Rac

HOROSCOP Anul 2019 va fi unul destul de intens pentru Raci, fiind o perioadă de tranziție. Kelli Fox avertizează că unele dintre „oportunitățile” care vor apărea nu sunt chiar atât de bine venite, iar Racii vor fi nevoiți să se lupte cu câțiva demoni în drumul lor.

HOROSCOP Leu

HOROSCOP Pentru Lei vor apărea câștiguri semnificative, dacă vor fi dispuși să își asume riscuri în 2019. „Asta include riscul de a te face de râs în public, să lași pe cineva să plece din viața ta sau să faci schimbări radicale în ceea ce privește stilul de viață”, spune Kelli.

HOROSCOP Fecioară

HOROSCOP Anul 2019 va fi un an al inspirației și inovației pentru Fecioare. Deși acestea nu se vor simți la cel de creative, Kelli Fox spune că următoarele 12 luni sunt o oportunitate de dezvoltare pentru Fecioare. „Abordarea ta va fi una matură, cu o perspectivă pe termen lung.”, spune Kelli.

HOROSCOP Balanță

HOROSCOP „În anii trecuti, partenerii sau oamenii apropiați unei Balanțe s-au dovedit dezamăgitori sau, fiind prea concentrați pe viitor, au ignorat prezentul.”, spune Kelli. „Anul 2019 îți va da șansa de a investi în relații și câștig emoțional, financiar și psihologic.”, mai spune aceasta.

HOROSCOP Scorpion

Pentru Scorpioni, 2019 va reprezenta și un sfârșit brusc și un început imediat în ceea ce privește o relație apropiată. „Relațiile stabile devin instabile sau, pur și simplu, decizi să schimbi natura relației când vine vorba de angajament.”

 

Mai multe, pe Jurnalul.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close