Antena 3 CNN Horoscop Horoscop bani 25 - 28 martie. Fecioarele atrag banii ca un magnet, Scorpionii descoperă noi căi de a-și umple buzunarele

Horoscop bani 25 - 28 martie. Fecioarele atrag banii ca un magnet, Scorpionii descoperă noi căi de a-și umple buzunarele

Horoscop bani 25 - 28 martie. Astrele le sunt favorabile celor care sunt îndrăzneți. Unele zodii vor primi mai ușor ocazii pentru a-și consolida finanțele, în timp ce altele îi vor pierde printre degete, dacă nu vor gândi cu atenție ce au de făcut.

Horoscop bani 25 - 28 martie. Fecioarele atrag banii ca un magnet, Scorpionii descoperă noi căi de a-și umple buzunarele
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    24 Mar 2021   •   19:36

Horoscop bani Berbec

Vă gândiți cum să vă creați mai multe oportunități financiare. Vă îmbunătățiți relațiile la locul de muncă și în ceea ce privește situația financiară. Ați putea descoperi noi că de colaborare pentru a vă rotunji veniturile.

Horoscop bani Taur

Veți descoperi că orele de program pot deveni mai plăcute. Mai ales că ar putea să apară și motivația pentru acest lucru. În plus, dacă aveți datorii, e un moment prielnic să scăpați de ele sau să obțineți fără mare efort o amânare a acestora.

Horoscop bani Gemeni

În această săptămână apelezi la cunoștințe, prieteni sau chiar partener pentru ajutor financiar sau doar consultanță. Poate fi vorba despre o achiziție importantă la care vă gândiți de mai mult timp sau chiar un plan de afaceri. Oricum, astrele vă sunt favorabile. 

Horoscop bani Rac

S-ar putea să fie nevoie ca în următoarele zile să vă uitați la cât cheltuiți lunar pentru casă. Dacă acest lucru trebuie ajustat, acum e momentul, până nu veți ajunge să fiți strânși cu ușa. Oricum, apar tot felul de vești bune. Iar cea mai importantă dintre ele, o rezolvare pe care o așteptați de mult, va veni dacă aveți suficientă răbdare.

Horoscop bani Leu

Casa banilor este evidențiată în această săptămână în cazul Leilor. Vă interesează ceva mai mult cum cheltuiți banii, dar vă faceți timp și pentru a analiza modului în care i-ați cheltuit în perioada care a trecut. S-ar putea să vă felicitați pentru faptul că nu v-ați aruncat la investiții prea mari. Astrele vă sunt favorabile, așa că nu veți simți un gol în buzunar.

Horoscop bani Fecioară

E săptămâna voastră din punct de vedere financiar. Veți atrage oportunități de a câștiga mai mult, de a-i influența și pe ceilalți pentru a vă satisface nevoile financiare. Profitați de aceste zile.

Horoscop bani Balanță

Surprize plăcute!  Universul deschide canalele de comunicare pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face o următoarea mișcare către prosperitate. Nu vă mirați dacă momemtant sunteți în aer. Săptămâna viitoare veți reveni pe drumul cel bun în privința banilor.

Horoscop bani Scorpion

Săptămâna aceasta afli brusc un talent pe care nu știai că îl ai. Treci la acțiune acolo unde până acum era doar intenție și este posibil să descoperi cu suprindere că banii nu se lasă așteptați prea mult. Atâta timp cât vă ascultați intuiția, va fi greu să descoperiți un moment mai norocos.

Horoscop bani Săgetător

E o perioadă bună să le atrageți în mod pozitiv atenția superiorilor. Găsiți mai ușor atenția lor și dacă vreți să obțineți o mărire de salariu sau o favoare, acum e momentul. Între timp, sunteți favorizați și în ceea ce privește relațiile sociale - e un moment excelent pentru a cunoaște oameni noi sau pentru a consolida relațiile cu colegii. 

Horoscop bani Capricorn

Ești pe cai mari în ceea ce privește cariera, săptămâna aceasta. Îți asumi o poziție mai puternică la locul de muncă și te bucuri de salariul și beneficiile care vin odată cu ea. Sunteți plini de idei și rezultatele se vor arăta în curând.

Horoscop bani Vărsător

În această săptămână se deschid tot felul de uși în ceea ce privește finanțele. Ca să vă măriți șansele de a atrage banii de care aveți nevoie, luați în considerare eventuale cursuri sau calificări suplimentare.

Horoscop bani Pești

Ești concentrat pe carieră și cum să-ți atingi obiectivele. Îți dorești mai multă siguranță în acest moment al vieții tale și un salariu care să-ți aducă un trai confortabil. Deși acest lucru v-ar putea solicita peste măsură vă gândiți să vă asumați mai multă responsabilitate sau chiar să lucrați peste program.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close