Antena 3 CNN Horoscop Horoscop bani pentru săptămâna 22-28 februarie 2021. Taurii recuperează banii împrumutați, Balanțelor le cad bani din cer

Horoscop bani pentru săptămâna 22-28 februarie 2021. Taurii recuperează banii împrumutați, Balanțelor le cad bani din cer

Horoscop bani 22-28 februarie. Este o săptămână în general bună pentru cei care vor să ia decizii financiare importante, însă este bine ca acestea să vină după consultarea prealabilă cu cineva avizat.

Horoscop bani pentru săptămâna 22-28 februarie 2021. Taurii recuperează banii împrumutați, Balanțelor le cad bani din cer
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    22 Feb 2021   •   22:36

Horoscop bani 22-28 februarie Berbec

Dacă aveți de gând să faceți o investiție, nu ezitați să apelați la sfatul unor experți. Altfel, vă puteți pune tot sprijinul în sfaturile partenerului de viață pentru a face achiziții pentru casă sau alte cumpărături pentru suflet sau desfășurarea unui hobby.  Cert este că în această săptămână sunt mai puțin probabile câștigurile din speculații, loterie sau jocuri de noroc. Pot apărea cheltuieli bruște legate de unele reparații în casă sau pur și simplu alegeți chiar voi să faceți unele modificări.

Horoscop bani 22-28 februarie Taur

O săptămână foarte bună din punct de vedere financiar. În cazul în care ați împrumutat bani cuiva, nu vă faceți griji - îi veți recupera în curând. Călătoriile scurte de afaceri pot de asemenea să se încheie cu succes. De asemenea, ați putea primi ajutor financiar și de la alți membri ai familei, dacă îl veți cere. Iar cei căsătoriți pot primi sprijin monetar chiar și de la socrii. Poate fi un moment oportun pentru gadget-uri electronice. Totuși, ar putea interveni și cheltuielile legate de sănătate.

Horoscop bani 22-28 februarie Gemeni

Pe plan financiar, este posibil să vă confruntați cu urcușuri și coborâșuri. Cel mai bine este să cereți o a doua părere dacă vreți să luați decizii financiare importante.Totuși, astrele vă favorizează câștiguri financiare moderate. E un moment bun și pentru a economisi.

Horoscop bani 22-28 februarie Rac

Săptămâna aceasta începe într-o notă pozitivă din punct de vedere financiar. Dar este posibil să apară o presiune legată de bani, în ciuda faptului că aveți un flux bun de venituri. Cu toate acestea, în cazul în care așteptați vreo primă sau bonus, poate exista o întârziere. V-ar putea încolți în minte un plac pentru a face bani rapid. Este recomandat să evitați investițiile sau proiectele riscante și să vă folosiți resursele cu înțelepciune, decât să luați decizii financiare impulsive.

Horoscop bani 22-28 februarie Leu

Vă preocupă anumite minusuri existente în bugetul familiei. În această săptămână, este posibil să vă gândiți la un plan, la o strategie pe temen lung. Este posibil să obțineți câteva oportunități excelente, care să vă ajute să nu mai duceți grija banilor o perioadă. Însă, deciziile financiare importante trebuie însoțite de sfaturi de specialitate. Apare și tentația de a vă dori să vă bucurați de plăcerile vieții, chiar dacă acestea au un cost deloc de neglijat. 

Horoscop bani 22-28 februarie Fecioară

O săptămână în general bună pentru câștiguri, dar atenție sporită la mijlocul acestei săptămâni. Influențele astrelor ar putea să vă sporească impulsivitatea de a cheltui nechibzuit. Abțineți-vă să vă riscați banii pentru câștiguri pe termen scurt. Odată cu apropierea weekendului cresc șansele pentru a lua decizii financiare importante. De asemenea, s-ar putea să rezolvați unele probleme pe care le-ați lăsat în  așteptare de mai multă vreme.

Horoscop bani 22-28 februarie Balanţă

Câștiguri financiare nesperate în această săptămână. Veți putea descoperi o sursă suplimentară de venit până la sfârșitul acestei săptămâni. Veți putea câștiga bani buni din investițiile anterioare. Țineți cont că actele de caritate sunt întotdeauna benefice. Donarea unei părți din câștiguri vă pot aduce multe beneficii. Amintiți-vă că pentru a primi trebuie să dăruiești la rândul tău.

Horoscop bani 22-28 februarie Scorpion

Această săptămână nu este doar una care vă va aduce fericire, ci și satisfacție per ansamblu. Cei care plănuiau să-și cumpere o casă sau orice proprietate vor primi oferte bune în weekend. Este însă important să vă asigurați că există un echilibru între cheltuieli și venituri. Oamenii din domeniul divertismentului se vor descurca foarte bine în această săptămână și vor câștiga bani buni.

Horoscop bani 22-28 februarie Săgetător

O săptămână bună din punct de vedere financiar. Cei care vor avea un anumit target de atins săptămâna aceasta îl vor atinge cu ușurință. Acest lucru vă va da un plus de încredere. Singurul sfat: nu împrumutați nimănui bani săptămâna aceasta. Există riscul să nu-i mai vedeți înapoi. De asemenea, pentru unii dintre voi săptămâna este bună pentru a investi în imobiliare. Chiar și cumpărarea unui autoturism poate fi o idee bună, dacă aveați în plan. De asemenea, săptămâna este bună pentru a investi în aur sau alte mărfuri prețioase.

Horoscop bani 22-28 februarie pentru Capricorn

Săptămâna aceasta sunt favorizați Capricornii care urmaresc câștiguri ușoare din speculații, pariuri sau jocuri de noroc. Pentru restul, sfatul este să țină ochii deschiși pentru orice noi modalități potențiale de a face bani în plus. Încercați să profitați la maximum de orice oportunități care apar. Dacă v-ați schimbat recent locul de muncă, aceasta ar putea fi una dintre cele mai bune decizii, deoarece o veți găsi extrem de favorabilă pentru creșterea dvs. financiară.

Horoscop bani 22-28 februarie Vărsător

Investițiile financiare majore sau alte planuri care implică cheltuieli, ar trebui să fie reprogramate, deoarece astrele nu sunt prea favorabile în următoarele zile. Este posibil să apară tensiuni sau certuri cu partenerii de afaceri. Momentul nu este prea favorabil pentru cei care vor să facă o investiție majoră. Investițiile mici, pe de altă parte, ar putea aduce un profit bun. Puteți obține ajutor financiar de la familie.

Horoscop bani 22-28 februarie Peşti

Astrele nu vă sunt favorabile săptămâna aceasta nici să dați bani împrumut, și nici să cereți bani împrumut. Datoriile anterioare pot duce la unele probleme financiare. Călătoria pe distanțe scurte, de asemenea, vă poate face să cheltuiți bani nedoriți. Pot apărea sume nesperate pe care să le primiți de la cineva din familie.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close