Antena 3 CNN Horoscop Horoscop bani pentru săptămâna 8-14 februarie 2021. Portofelul Racilor se umple rapid, Fecioarelor finanțele le aduc tensiuni

Horoscop bani pentru săptămâna 8-14 februarie 2021. Portofelul Racilor se umple rapid, Fecioarelor finanțele le aduc tensiuni

Horoscop bani 8-14 februarie. Este o săptămână bună financiar pentru majoritatea nativilor. Dacă unii îi vor obține cu mare ușurință, alții vor trebui să pună la punct tot felul de strategii.

Horoscop bani pentru săptămâna 8-14 februarie 2021. Portofelul Racilor se umple rapid, Fecioarelor finanțele le aduc tensiuni
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    08 Feb 2021   •   17:51

Horoscop bani 8-14 februarie pentru Berbec

Aspectele din casa banilor nu îți sunt foarte favorabile în această săptămână. În loc să te panichezi, folosește această perioadă în favoarea ta și planifică-ți următoarea mișcare. Poți transforma o pasiune sau un hobby într-un job cu normă întreagă. Ai nevoie de o doză de ingeniozitate și de puțină concentrare. Imaginația ta este una fără egal acum. Nu lăsa un mic regres financiar să te descumpănească.

Horoscop bani 8-14 februarie pentru Taur

Ai putea fi tentat să aplici pentru un job la care nu ai fi crezut că ai vreo șansă în urmă cu o săptămână. Câștigi siguranță nu numai în ceea ce privește abilitățile tale naturale, ci și în felul în care vorbești, te miști și te îmbraci. Astrele sunt prielnice rezolvării problemelor și în familie . Două sau trei minți sunt mai bune decât una când vine vorba de construirea noii tale imagini.

Horoscop bani 8-14 februarie pentru Gemeni

Te gândești să-ți faci mai mult timp pentru tine și să creezi ceva de acasă, poate chiar ca freelancer. E un bun moment pentru a începe. Banii pentru a perfecta totul pot veni și de la cineva apropiat sau o bancă. 

Horoscop bani 8-14 februarie pentru Rac

În această săptămână ești plin de idei și banii nu se lasă așteptați prea mult. Aveți foarte bine fixate în minte obiectivele și reușiți să comunicați bine cu cei care vă pot ajuta. Împreună puneți la punct detaliile pentru un nou proiect sau o avansare. 

Horoscop bani 8-14 februarie pentru Leu

În această săptămână ai în vedere un nou plan pentru ați asigura securitatea financiară pe termen lung. Afli cine sunt prietenii tăi cu adevărat. E în regulă, deoarece încercarea de a-i face pe alții fericiți ar putea avea ca rezultat mai multe datorii acolo unde ar trebui să existe mai puține. Îndeplinește-ți mai întâi propriile nevoi și apoi ajută-i pe alții.

Horoscop bani 8-14 februarie pentru Fecioară

Din punct de vedere financiar, pot apărea lucruri imprevizibile în această săptămână. Există câteva șanse de a vă rotunji bugetul, însă trebuie să acționați folosindu-vă intuiția. Altfel, banii mai puțini zdruncină puțin și relația cu partenerul.

Horoscop bani 8-14 februarie pentru Balanţă

Săptămâna aceasta este despre capacitatea ta de a te concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important. Vrei să debordezi de creativitate, mai ales când vine vorba de familie și prieteni. S-ar putea să vă simțiți spontani și liberi acum, dar planetele au alte planuri. Tratează job-ul cu responsabilitate. Eforturile ar putea fi observate, iar asta înseamnă mai mulți bani.

Horoscop bani 8-14 februarie pentru Scorpion

Casa relațiilor este puțin zdruncinată de noile aspecte astrale. Deși vă ajută să faceți față cu brio îndatoririlor de la serviciu, ar putea apărea disensiuni cu unii colegi. Nu o luați personal. Ai imaginația de care ai nevoie pentru a-ți face munca la timp și cu rezultate financiare bune.

Horoscop bani 8-14 februarie pentru Săgetător

S-ar putea să descoperiți că imaginația dvs. este provocată la cel mai înalt nivel. Aveți atât de multe idei, încât cel mai bine este aveți la îndemână un pix și o hârtie pentru a nu le pierde. Unele se vor dovedi utile în cel mai scurt timp și vă vor umple buzunarele.

Horoscop bani 8-14 februarie pentru Capricorn

Săptămâna aceasta aveți șansa să lăsați în urmă problemele financiare recente. Sunteți plini de inspirație și vă simțiți cu adevărat în elementul dvs. acum. Mai restrângeți cheltuielile neesențiale. Mai mulți bani vă așteaptă la cotitură.

Horoscop bani 8-14 februarie pentru Vărsător

Ești într-o perioadă în care ai putea să pui la punct planuri noi. Te gândești unde vrei să fii în următorii cinci, zece sau oricâți ani în viitor. Dacă nu e vorba de planuri care să implice jobul, atunci poate e timpul să transformați o proprietate în bani. Vindeți ceea ce nu aveți nevoie pentru a finanța noile idei.

Horoscop bani 8-14 februarie pentru Peşti

În această săptămână te gândești la cum să dai un impuls creativității. Nu reușești să te faci înțeles așa cum ți-ai dori. Universul îți cere să devii mai matur în gândire și să revii cu picioarele pe pâmânt. Din fericire, vin și banii. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close