Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cadoul perfect de Crăciun pentru fiecare nativ din zodiac

HOROSCOP. Cadoul perfect de Crăciun pentru fiecare nativ din zodiac

HOROSCOP. Dacă sunteți în pană de idei pentru alegerea cadoului perfect pentru Crăciun, iată câteva sugestii pentru fiecare nativ din zodiac.

HOROSCOP. Cadoul perfect de Crăciun pentru fiecare nativ din zodiac
Sursa foto: foto- Pexels
25 Dec 2019   •   16:18

HOROSCOP BERBEC. Iubește cadourile și surprizele. Doar faptul că le veți face un cadou îi va face fericiți. E bine să optați pentru ceva neobișnuit, provocator și interesant. Ar putea fi chiar un gadget sau o un bilet la un eveniment distractiv. 

HOROSCOP TAUR. Le place confortul și luxul, așa că luați-vă tot timpul când le alegeți un cadou. O idee bună pentru a satisface dorințele unui taur ar fi o sticlă bună de vin, o cutie de bomboane de ciocolată bună, un pulover simpatic. 

HOROSCOP GEMENI. Alegerea unui cadou pentru un nativ din Gemeni poate fi o sarcină foarte ușoară. Le place să comunice și să învețe. Puteți să le luați reviste, filme, o carte bună. Sunt și pasionați de tehnologie. 

HOROSCOP RAC. E unul dintre cei mai sensibili nativi din zodiac. Vor aprecia timpul și efortul dedicat pentur alegerea cadoului. Le plac cărțile de bucate, obiectele de decor pentru casă. 

HOROSCOP LEU. Iubește atenția și cadourile. Vor să primească bijuterii, îmbrăcăminte, accesorii strălucitoare și elegante, lucruri cu care pot atrage atenția asupra lor. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Fecioarele sunt persoane practice și organizate, iubesc tot ceea ce le va face viața mai ușoară. Fecioarele adoră produse de frumusețe, ustensile de bucătărie, o carte nouă. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Sunt rafinate, elegante, fermecătoare, le place armonia și echilibrul. Adoră să-și decoreze casa cu cadouri din partea familiei și a prietenilor. Le plac ramele foto, iar bilete la un concert ar fi o idee foarte bună, de asemenea. 

HOROSCOP SCORPION. E cel mai misterios semn din zodiac. Câteva idei de cadou pentru ei ar fi ochelari de soare, o eșarfă drăguță sau o pălărie. De asemenea, le plac cărțile cu crime, filme thriller sau horror, jocuri video. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Sunt optimiști, activi, aventuroși, iubitori de aventură, le place să călătorească. Un bilet de călătorit în afara țării e o idee grozavă pentru ei. 

HOROSCOP CAPRICORN. Sunt unul dintre cei mai harnici nativi din zodiac. Le-ar plăcea o carte bună, niște papuci confortabili, o pereche de pijamale. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Cel mai probabil le-ar plăcea să primească ceva neobișnuit și unic. Un gadget, un joc video, o vizită la muzeu, un bilet la teatru sau la concertul lor preferat. 

HOROSCOP PEȘTI. Sunt creativi, romantici și sensibili. Adoră parfumurile, accesoriile de înot, pijamale, o pătură moale. 


 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close