Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au pierderi financiare, vărsătorii, atenție la sănătate

Horoscop 14 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au pierderi financiare, vărsătorii, atenție la sănătate

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat luni, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 14 aprilie.

Horoscop 14 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au pierderi financiare, vărsătorii, atenție la sănătate
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
14 Apr 2020   •   09:18

Horoscop. Berbec - o zi aducătoare de acțiuni importante, de întâlniri importante sau discuții cu persoane sus-puse, își pot impune punctul de vedere.

Horoscop. Taur - țin cont de recomandările pe care le fac unii oficiali sau încearcă să rezolve o problemă administrativă, acolo unde este nevoie și de ceva documente.

Horoscop. Gemeni - atenție la pierderile financiare, rescpectați normele, regulile și convențiile pentru a nu pentru a nu scoate bani din buzunar în mod neașteptat.

Horoscop. Rac - ziua aduce afirmarea personalității, este una din acele zile în care trebuie să rezolve lucrurile pe mâna lor, fără să aștepte ca alții să se implice.

Horoscop. Leu - foarte bună organizare în tot ce au de rezolvat fie că e vorba de muncă sau de casă și familie, sunt foarte implicați, este posibil să renunțe la ceva simplu pentru a se ocupa de lucrurile mai importante.

Horoscop. Fecioară - poate avea succes azi, mai ales că mintea este foarte isteață, funcționează foarte repede și își să seama care sunt riscurile

Horoscop. Balanţă - ziua poate aduce, mai ales în a doua jumătate, discuții aprinse cu partenerul de viață, sau își dau seama că sunt pe poziții diferite și analizează dacă e bine cu tact și discreție sau să înfrunte problemele.

Horoscop. Scorpion - discută mult azi legat de aspecte juridice, administrative, acte, norme, mai ales cu echipa cu care lucrează pentru a găsi cele mai soluții în aceste contexte

Horoscop. Săgetător - risc de pierdere financiară sau de investiție, poate fi necesară, dar cumva nu ar fi vrut să ajungă la ea. De asemenea, micile plăceri și vicii pot costa puțin cam mult astăzi.

Horoscop. Capricorn - sunt destul de tensionați mai ales în a doua jumătate a zile, unii din pricini familiale, că sunt sau nu sunt cu familia, ei au niște probleme de rezolvat în familie, alții poate nu se mai simt atât de siguri pe poziția lor în vremurile acestea.

Horoscop. Vărsător - o atenționare de sănătate și astăzi. Niște treburi nerezolvate îi prind din urmă și probabil de aici vine oboseala, pentru că vor fi nevoiți să facă mai multe lucruri odată, în ciuda faptului că de unele chiar nu au chef.

Horoscop. Peşti - pot avea spre seară o tensiunea cu o persoană de încredere, cu care nu reușesc să vorbească, să se întâlnească, să se răspundă la telefon de către o persoană importantă pentru ei în acest moment.

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close