Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii vor avea o eliberare financiară, scorpionii sunt foarte discreți

Horoscop 15 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii vor avea o eliberare financiară, scorpionii sunt foarte discreți

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat miercuri, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 15 aprilie.

Horoscop 15 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii vor avea o eliberare financiară, scorpionii sunt foarte discreți
Sursa foto: antena 3
15 Apr 2020   •   09:36

Horoscop. Berbec - pot avea tot felul de idei năstrușnice, atât în ceea ce privește mediul de afaceri, cât și în relațiile sociale. Reușesc să îi imobilizeze și pe cei din jur.

Horoscop. Taur - gândire strategică în plan profesional sau în afaceri, identifică o portiță prin care se pot strecura și își pot rezolva problemele.

Horoscop. Gemeni - țin cont de ce spun oficialitățile. Reușesc să pună cap la cap informațiile și să înțeleagă încotro se îndreaptă evenimentele și să ia decizii în avans.

Horoscop. Rac - o zi care aduce o eliberare financiară. Fie acceptă niște pierderi și se eliberează de stresul de a tampona această pierdere, fie se rezolvă problema financiară.

Horoscop. Leu - o zi care pune accentul pe imaginea publică și pe relații publice. Își schimbă stilul, statutul, felul în care se prezintă în fața celorlalți, mai ales în cazul celor care lucrează încă și trebuie să schimbe cumva maniera de lucru cu cliențiii.

Horoscop. Fecioară - ziua poate aduce multă muncă, foarte bine organizată și iau o decizie surpinzătoare și pentru colegii lor, schimbă tactica dar sunt foarte adaptați la vremurile actuale.

Horoscop. Balanţă - pot fi ingenioase și creative astăzi, mai ales dacă primesc o veste bună sau o încurajare de la o persoană care le deschide un nou orizont sau le învață cum să rezolve mai bine sau mai ușor o treabă care îi apasă.

Horoscop. Scorpion - discreție astăzi, nu își dezvăluie planurile sau nu le divulgă în totalitatea lor. Pe de altă parte colaborează foarte bine cu familia pe care o aduc foarte aproape înspre propășirea intereselor lor

Horoscop. Săgetător - ziua aduce multe întâlniri și sedinte. Propagă informații și se simt foarte bine în rolul ăsta, fie că dau sfaturi fie că dau recomandări diverse.

Horoscop. Capricorn - o zi foarte bună din punct de vedere financiar și profesional. Le vine o idee, știu cum să se adapteze, să se poziționeze, dispat fricile și cumva se mobilizează extraordinar de bine. Este nevoie de ei și asta îi bucură. 

Horoscop. Vărsător - o zi în care sunt foarte inspirați, pot avea o idee nouă de acțiuni sau proiecte. Sunt foarte încântați că fac ceva ce le place, care pare să fie și productiv financiar.

Horoscop. Peşti - se lasă sprijiniți de alții sau știu să ceară ajutorul. Este o măsură de protecție pentru această zi, de aceea, dacă nu sunt singuri și știu lângă cine să stea, lucrurile ies foarte bine.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close