Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate, Taurii sunt foarte sensibili

Horoscop 24 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate, Taurii sunt foarte sensibili

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat vineri, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 24 aprilie.

Horoscop 24 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate, Taurii sunt foarte sensibili
Sursa foto: antena3
24 Apr 2020   •   09:01

Horoscop. Berbec - sunt foarte grijulii cu banii lor, de aceea nu le convine că nu se pot mișca liber, dar nici unele relații cu prietenii despre care cred că îi speculează. 

Horoscop. Taur - sunt foarte emoționali, pot sări ca arși dacă au sentimentul că sunt jigniți și li se pare foarte ușor că li se întâmplă asta, de aceea pot intra în conflict cu persoane importante pentru ei.

Horoscop. Gemeni - au o atenționare cu privire la sănătate, ar fi bine să își încarce bateriile și de asemenea, cei care fac deplasări, trebuie să fie atenți.

Horoscop. Rac - vorbim astăzi de prietenii, cântăresc foarte bine cu cine le e bine și lângă cine nu le e bine și mai ales dacă nu pierd pe mâna altcuiva. 

Horoscop. Leu - ziua poate aduce autoritate, dar și spirit de întreprindere. Au idei foarte practice, soluții inedite cu care vin pentru a rezolva diferite probleme, poate mai puțin înțelese de alții, însă ei își văd de drumul lor. 

Horoscop. Fecioară - o zi a argumentelor practice și nu teoretice sau morale, de aceea dacă își apără un punct de vedere sau dacă fac o aplicație, sau o cerere, trebuie să aibă toate diligențele foarte bine executate. 

Horoscop. Balanţă – luna în taur aduce balanțelor spor prin intermediul altor persoane, sau primesc niște confirmări, li se dă dreptate, ceea ce contează mult pentru ele în acest moment. Grijă și pentru sănătate. 

Horoscop. Scorpion - vorbim de colaborări foarte fructuoase astăzi. Ideile abundă, idei aplicabile imediat, practice, și asta îi liniștește, faptul că țin lucrurile în mână sau că există o rezolvare pentru ele. 

Horoscop. Săgetător - munca este subliniată astăzi, sunt foarte bine mobilizați, mai ales în a doua jumătate a zilei, de aceea au spor, sau cumva fac niște operațiuni și reușesc să fie productivi, să rezolve lucruri.

Horoscop. Capricorn - vorbim de tandrețe și de iubire, o mare nevoie de pasiune. Fac atenții, gesturi sau servicii persoanelor pe care le iubesc și pot fi foarte apreciați pentru cum știu să se dedice. 

Horoscop. Vărsător - lucrează în tihnă și în taină, însă se izolează puțin pentru a fi mai productivi, sau țin neapărat să rezolve o treabă care le stătea pe cap. 

Horoscop. Peşti - ziua aduce multe discuții și multe sfaturi, multe îndrumări. Se uită la persoanele de succes, iau niște modele, învață de la alții, sau poate doar sunt mai receptivi la sfaturi. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close