Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru 18 decembrie. Gemenii au multă răbdare, Vărsătorii primesc recompense

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru 18 decembrie. Gemenii au multă răbdare, Vărsătorii primesc recompense

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile astrologice pentru 18 decembrie.

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru 18 decembrie. Gemenii au multă răbdare, Vărsătorii primesc recompense
18 Dec 2019   •   09:26

HOROSCOP. Hărnicie și astăzi, spune Luna în Fecioară. Trebuie să eliminăm lucrurile inutile, în plus, dacă vrem să avansăm.

HOROSCOP. Berbec: Muncesc, sunt harnici și se impun datorită experienței lor și în fața șefilor și poate au alte opinii.

HOROSCOP. Taur: Sunt imaginiativi și creativi, dar au nevoie de un act oficial sau o aprobare pentru a merge mai departe. Se pare că o obțin. Au toate șansele. 

HOROSCOP. Gemeni: Au foarte multă răbdare, sunt discreți și nu se bagă în lucruri complicate. În schimb știu să se servească de ajutorul altora pentru a rezolva diverse treburi, mai ales casnice.

HOROSCOP. Rac: O zi cu multe discuții, foarte importante, pe teme pe care au mai rulat și altă dată. Poate fi cu partnerul această discuție sau cu altă persoană cu care colaborează și o rezolvă.

HOROSCOP. Leu: Bani astăzi, mai multor donații. Este vorba de bunuri, de avere, se gândesc ce să facă cu diverse obiecte și au o minte foarte ordonată și disciplinată. 

HOROSCOP. Fecioară: Și ele dacă se bazează pe ceea ce știu să facă și acolo unde au foarte multă experiență, atunci se simt mai sigure și rezolvă mai bine lucrurile. Siguranță, astăzi.

HOROSCOP. Balanță: Sunt destul de discrete sau consolează pe cineva. Cineva li se plânge și au toate argumentele, experiența de viață, se privep foarte bine să liniștească o persoană.

HOROSCOP. Scorpion: O zi a prieteniei astăzi, Au și ei nevoie de un sfat competent a cuiva care a trecut prin această situație. Sunt sfătuiți foarte bine. Rezolvă și ceva administrativ.

HOROSCOP. Săgetător: Ziua aduce muncă și hărnicie, dar și rezolvare materială a unei dificultăți de care s-au lovit până acum. Își numără banii, sunt foarte economi.

HOROSCOP. Capricorn: O zi cu multe sfaturi de viață pe care le primesc, le cer și în funcție de aceste sfaturi își fac un alt tablou a situaților pe care le traversează acum.

HOROSCOP. Vărsător: Au o zi în care culeg niște roade de pe urma unei munci pe care au făcut-o în urmă cu multă vreme, vine acum o recompensă. Și trebuie să o primească cu brațele deschise, fără să se infatueze.

HOROSCOP. Pești: Ziua poate aduce o rezolvare într-o situație cu o persoană mai dificilă, până la urmă lucrurile se împacă și se armonizează și au cumva succes la public cu ocazia asta. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close