Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru 29 septembrie. Racii au nevoie de prieteni, Capricornii de iubire

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru 29 septembrie. Racii au nevoie de prieteni, Capricornii de iubire

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru 29 septembrie. Racii au nevoie de prieteni, Capricornii de iubire
29 Sep 2018   •   09:02

HOROSCOP. Gust pentru activități gospodărești, ar trebui să ieșim din casă, să mai intrăm prin grădină sau să facem ceva care ne pune în mișcare.

HOROSCOP. Berbec: Au chef de mișcare și rezolvă foarte multe lucruri care le face și foarte mare plăcere. Au nevoie de aer liber.

HOROSCOP.  Taur: Au tot felul de stări, de senzații, sunt capricioși, dar și sentimentali în același timp, așa că trebuie să fie prudenți și calzi.

HOROSCOP. Gemeni: Bine ar fi să fugă din oraș, să se izoleze un pic, să-și încarce bateriile, să-și pună în ordine tot ce au făcut în ultimele săptămâni.

HOROSCOP. Rac: Prietenii sunt foarte valoroși astăzi, mai ales în prima parte a zilei pot aranja niște întâlniri. Spre seară au nevoie de consolare, asta numai un prieten o poate oferi.

HOROSCOP. Leu: Au ceva treaba în prima parte a zilei, ordonează, dau ordine și fac tot felul de activități. Distracția abia după-amiază și în restul weekendului.

HOROSCOP.  Fecioară: Sunt cu mintea departe, dar la treburi practice și concrete au foarte mute de rezolvat sau fac multe lucruri care au efect și în următoarele zile. Distracția spre seară.

HOROSCOP. Balanță: Sunt foarte preocupate de confortul lor, așa că ar fi bine să facă activități exact cât pot duce și să nu depășească cu nimic dacă nu vor să piardă energie.

HOROSCOP. Scorpion: Se bazează pe parteneri, au nevoie fie să fie un pic răsfățați sau ajutați. Distracția este abia după-amiază și în restul weekendului.

HOROSCOP.  Săgetător: Ceva muncă în prima parte a zilei sau tot felul de activități pentru alții, aprovizionează, cumpără, distribuie mărfuri, au de lucru, dar în restul își fac programul după parteneri.

HOROSCOP. Capricorn: Au chef de iubire în prima parte a zilei și de consolare spre seară. Cuiva trebuie să-și descarce sufletul și poate să primească niște sfaturi de viață.

HOROSCOP. Vărsător: Sunt amfitrioni, le-ar sta bine să primească musafiri, e multă animație în căminul lor. Sunt foarte dinamici. Iubire și flirt spre seară.

HOROSCOP. Pești: Accentul cade și la ei, mai ales în a doua jumătate, pe familie. Sunt foarte harnici în prima parte.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close