Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Care e ziua ta norocoasă în funcție de zodie

Horoscop. Care e ziua ta norocoasă în funcție de zodie

Află care este ziua norocoasă în funcție de zodia ta.

Horoscop. Care e ziua ta norocoasă în funcție de zodie
Sursa foto: foto: Pixabay.com
20 Feb 2020   •   17:16

BERBEC

Berbecii știu de cele mai multe ori să-și ducă la îndeplinire planurile pe care le au. Planeta care îi guvernează este Marte, prin urmare ziua norocoaă este Marți.

TAUR

Cei născuți sub acest semn sunt comunicativi, sociabili, dar și încăpățânați și responsabili. Planeta care guvernează zodia Taur este Venus. Așa că ziua norocoasă e Vineri.

GEMENI

Gemenii se gândesc mult la comfort, atât al lor cât și al celor din jur. Tind să devină superficiali și egocentrici în anumite situații. Mercur le influențeză zodia, așa că ziua lor norocoasă este Miercuri.

RAC

Racii sunt visători și excesiv de romantici. Țin mult la familie și guvernați de Lună. Prin urmare ziua norocoasă este Luni.

LEU

Persoanele născute în această zodie sunt foarte ambițioase și urăsc să fie contrazise. Ziua norocoasă pentru aceste native este Duminica.

FECIOARA

Nativelor le place singuratatea si de multe ori sunt foarte putin sociabile. Sunt persoane echilibrate, practice dar exista si momente in care pierd controlul cu usurinta. Aceasta zodie este guvernata de Mercur, ziua norocoasa fiind Miercuri.

BALANTA

Balantele sunt persoane destul de complexe carora le place mereu sa aiba dreptate. Nu suporta singuratatea si de aceea sunt dispuse sa faca orice sacrificii pentru dragoste si familie. Ziua norocoasa a acestei zodii este Vineri.

SCORPION

Nativele sunt foarte inteligente si tenace. Sunt prietene bune gata mereu sa iti sara in ajutor. Ziua lor norocoasa este Marti.

SAGETATOR

Persoanele nascute sub acest semn sunt foarte independente, curioase si foarte responsabile. Duc la bun sfarsit ce isi propun si apara cu indrajire dreptatea. Ziua lor propice este Joi.

CAPRICORN

Nativele sunt persoane sociabile, conservatoare si responsabile. Se gandesc mereu la avansarea in cariera si nu lasa niciodata ceva neterminat. Ziua norocoasa pentru aceasta zodie este Duminica.

VARSATOR

Persoanele Varsator adora independenta si nu accepta sa fie controlate. Cauta mereu sa fie inconjurate de prieteni. Ziua norocoasa a acestor native este Sambata.

PESTI
Cele nascute in zodia Pesti sunt foarte sensibile si prietenoase. Par delicate dar sunt foarte puternice , darze. Ziua norocoasa este Joi.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close