Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Care sunt cele mai răzbunătoare zodii. Nu pot să uite dacă le-ai trădat

HOROSCOP. Care sunt cele mai răzbunătoare zodii. Nu pot să uite dacă le-ai trădat

HOROSCOP. Care sunt cele mai răzbunătoare zodii. Nu pot să uite dacă le-ai trădat
12 Feb 2019   •   14:53

HOROSCOP. Care sunt cele mai răzbunătoare zodii. Unii oameni nu sunt capabili să meargă mai departe fără să se răzbune atunci când cineva le-a făcut rău. Vor ca cei care le-au greşit să plătească, iar răzbunarea lor este de-a dreptul înfricoşătoare.

HOROSCOP. Care sunt cele mai răzbunătoare zodii. TAUR

Taurul este un semn zodiacal care simte totul intens. Pentru ei, iubirea trebuie să le topească inima, bucuria le face ziua minunată, iar furia le distruge echilibrul. Atunci când îi superi, nu te vor uita uşor.

HOROSCOP. Care sunt cele mai răzbunătoare zodii. LEU

Leii sunt extrem de mândri. Dacă ceva îi poate scoate din minţi în mare fel, atunci acest lucru este trădarea. Ajung să urască când îşi simt ameninţaţă mândria sau ego-ul. Ori de câte ori cineva îi răneşte, nu vor putea niciodată să-i ierte până când nu se simt răzbunaţi. 

HOROSCOP. Care sunt cele mai răzbunătoare zodii. SCORPION 

Dintre toate semnele zodiacale, Scorpionul este cel mai răzbunător. Sunt oameni predispuşi la pesimism şi dezvoltă frustrare ori de câte ori se simt trădaţi. Ajung să urască la un nivel foarte intens atunci când cineva îi face să sufere. 

HOROSCOP. Care sunt cele mai răzbunătoare zodii. FECIOARĂ

Nu vei reuşi să îţi dai seama imediat că ai supărat o Fecioara, de aceea este o zodie de coşmar. Forma sa de răzbunare vine în valuri de comentarii şi acţiuni pasiv-agresive, care sunt destul de confuze. Acum poţi simţi că totul e perfect cu ea, iar în secunda doi să izbucnează într-o ură de neimaginat. Atenţia sa la detalii, mai ales în cazul răzbunării, se concretizează într-o tortură sistematică.

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close