Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Casandra pentru săptămâna 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Vărsătorii se întrec cu prieteni din trecut, Berbecii zăresc soarele pe strada lor

Horoscop Casandra pentru săptămâna 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Vărsătorii se întrec cu prieteni din trecut, Berbecii zăresc soarele pe strada lor

Horoscop Casandra pentru săptămâna 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Vărsătorii se întrec cu prieteni din trecut, Berbecii zăresc soarele pe strada lor
22 Noi 2018   •   12:36

HOROSCOP SĂGETĂTOR: Jupiter a intrat in semnul dumneavoastra si va ramane aici un an, asa ca a marcat inceputul unui ciclu de schimbari personale. Atrageti asupra dumneavoastra resurse, iar viata va deveni cu muuuuult mai fericita.

HOROSCOP CAPRICORN: Venus este in partea de sus a graficului si va atrage oameni importanti pentru dumneavoastra. Intre timp va va preocupa sa va extindeti orizonturile si pentru asta va apucati de studiu.  Succes!

HOROSCOP VĂRSĂTOR Cativa prieteni din trecut revin in viata dumneavoastra si va imbunatatiti tonusul. Aveti chef de distractii, de discutii si va terminati cateva proiecte incepute si abandonate.

HOROSCOP PEȘTI: Incepeti un adevarat tur pentru a descoperi cat mai multe despre lumea dumneavoastra. Trebuie sa stiti cat mai mult pentru a afla pana unde puteti ajunge. Vestea buna este ca Jupiter se afla in varful diagramei si aveti posibilitatea de a va pune numele in lumina.

HOROSCOP BERBEC: Intarzieri si confuzii, iata cu ce va confruntati in aceste zile. Insa nu totul este negru in jurul dumneavoastra. Soarele apare daca priviti spre cer si va scoate in cale cateva oportunitati legate de studiu.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close