Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP CASSANDRA pentru această săptămână. Berbecii călătoresc în trecut, Racii au nevoie de romantism

HOROSCOP CASSANDRA pentru această săptămână. Berbecii călătoresc în trecut, Racii au nevoie de romantism

 HOROSCOP CASSANDRA pentru această săptămână. Berbecii călătoresc în trecut, Racii au nevoie de romantism
20 Noi 2018   •   13:01

HOROSCOP BERBEC În aceste zile Venus va deschide calea spre relaţii calde cu ceilalţi. Cel mai bine va veţi simţi dacă veţi călători în trecut. Poate va aduce aminte de ceva nostalgic şi frumos, poate terminaţi un proiect început de demult sau o carte.

HOROSCOP TAUR Aveţi nevoie de mai mult somn şi ar trebui să ţineţi cont de nevoile organismului. Mai multă odihnă va va face mai toleranţi cu cei din jur şi să găşiţi mai repede soluţii la problemele care va apasă.

HOROSCOP GEMENI Vreţi să fiţi eficienţi în tot ce faceţi, să vedeţi rezultatele muncii şi a eforturilor dumneavoastră. Va veţi concentra şi asupra sănătăţii. Poate începeţi o nouă dietă de viaţă sau poate va apucaţi de sport. Succes!

HOROSCOP RAC Va simţiţi bine şi dornici să exploraţi momentele bune cu ceilalţi. Poate un pic de romantism mai mult nu ar strică. În weekend faceţi cumpărături pentru cei dragi şi pentru casă.

HOROSCOP LEU Familia şi propria viaţă privată continuă să fie în centrul atenţiei dumneavoastră, însă trebuie să fiţi răbdători cu aceştia. Poate vi se par enervanţi, dar au şi ei nevoie de mai multă atenţie, deşi sunteţi dornici să vorbiţi cu ceilalţi.

Mai multe, pe Kfetele.

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close