Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cât de invidios ești în funcție de zodie! Leii nu suportă un loc inferior!

HOROSCOP. Cât de invidios ești în funcție de zodie! Leii nu suportă un loc inferior!

HOROSCOP. Cât de invidios ești în funcție de zodie! Leii nu suportă un loc inferior!
30 Ian 2019   •   13:16

Berbec

Datorită nesiguranței tale pentru propria persoană, devii invidioasă pentru ce au alte femei si ție îți lipsește. Fie legat de aspectul fizic, starea materială sau cea emoțională, trăirile tale vis-a-vi de o altă figură feminină din apropiere te deranjează și te face să te simți inferioară.

Taur

Femeile taur nu se lasă purtate de valul trăirilor negative precum invidia. În schimb, admit în secret că admiră talia altor femei și sunt încântate de gândul unui corp suplu, însă, reprezentantele sexului frumos din această zodie sunt foarte pofticioase și mereu râvnesc la ceva delicios, așadar, rămân doar cu admiratul măsurii de 60 cm in talie.

Gemeni

Nu mai este un secret că femeile din zodia gemeni sunt foarte invidioase și geloase. Nu suportă să vadă fericirea altor femei sau reușita acestora, simțindu-se mai prejos. În momentul în care nu i se mai dă atenție, femeia gemeni face orice îi stă în putință pentru a-și recăpăta atenția admiratorilor.

Rac

Sensibilitatea femeilor rac este un lucru bine știu, dar mai ales devotamentul acestora pentru familie și căminul ce și l-au construit. Deși nu se pot plânge de nefericire sau neîmplinire, femeile rac vor simți mereu o oarecare invidie, însă de proporții mici, pentru doamnele si domnișoarele ce își îmbină cu succes atât viața profesională cât și cea personală.

Leu

Aciditatea celor sub semnul leului ajunge la pragul critic în momentul în care nu mai sunt ”scăldate în lumina reflectoarelor”. Nu suportă un loc inferior când vine vorba de atenție si tind sa devină irascibile sau chiar jignitoare atunci când suspectează pe cineva că le-ar putea înlocui.

Fecioară

Înțelepte din fire, fecioarele conștientizează faptul că fiecare om are defectul lui si astfel preferă să nu impună termeni de comparație între ele si alte apartenente ale sexului frumos. Invidia li se pare un sentiment înjositor si revoltător, iar gelozia nu are sens pentru ele.

Balanță

Mândre nevoie mare, balantele nu vor admite nici în ruptul capului că ar putea fi geloase pe cineva, dar atunci când apare o nouă figură carismatică in peisaj, au tendința să se flaușeze si se eschivează în fața persoanelor deschise ce emană o energie pozitivă în cadrul grupurilor lor, fie cele de prieteni sau de la muncă.

Scorpion

Este numărul 1 când vine vorba de invidie și gelozie. Ar fi în stare de orice pentru a atrage din nou atenția și poate elimina pe oricine dintr-un grup când se întâmplă ca o femeie scorpion să fie eclipsată. Aceasta nu ține cont decât de propriul ego si orgoliu când vine vorba de atenție .

Săgetător

Femeile din această zodie au o mare indiferență în privința acestui capitol. Îsi arată potențialul când li se oferă ocazia, însă nu fac nimic pentru a atrage atenția voluntar și devin pasive în momentul în care cei din jur au ceva în plus față de ele.

Capricorn

Demnitatea este o caracteristică a doamnelor și domnișoarelor capricorn. Ele au curajul să aprecieze cu voce tare pe cineva care are ceva în plus. Invidia nu le definește dar uneori pot simți un ușor disconfort din cauza unui loc inferior pe o ierarhie a atenției.

Vărsător

Femeia vărsător prefera să răstoarne situațiile de fiecare dată când ceva nu iese conform planului decât sa fie invidioasă. Pentru ea invidia este o pierdere de timp, deși să se facă auzită și să cârmuiască lucrurile până la obiectivul dorit este un lucru capital.

Pești

Visătoare si inocente, femeile pești plutesc în universul propriu creat, însă invidia apare atunci când viața amoroasă a vecinei sau a unei cunostințe merge mai bine decât a lor. Acestea își proiectează o iubire feerică trăită doar de ele, iar daca cineva din preajma lor simte un sentiment asemănător,  devin invidioase până în măduva oaselor. 

 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close