Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cât de serios este un bărbat într-o relație în funcție de zodie

HOROSCOP. Cât de serios este un bărbat într-o relație în funcție de zodie

HOROSCOP. Cât de serios este un bărbat într-o relație în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Mar 2019   •   14:49

HOROSCOP.  Iată cât de serios este un bărbat într-o relație în funcție de zodie!

HOROSCOP. Berbec

Nu este un secret că Berbecului îi place să flirteze. Totuși, atunci când găsește persoana potrivită, acesta îi rămâne fidel. Relația cu acest bărbat va fi una destul de armonioasă și totul va decurge natural. Totuși, încearcă să nu faci aceleași lucruri mereu, deoarece rutina îl poate face să se îndepărteze de tine.

HOROSCOP. Taur

Taurul întotdeauna va dori să aibă o relație intimă și sinceră. Acesta va fi fidel și serios doar dacă perechea sa va avea același comportament. Atunci când va simți că nu ești 100% sinceră cu el, te va părăsi.

HOROSCOP. Gemeni

Deși acest bărbat cu două fețe nu te va înșela de fiecare dată, orice discuție în contradictoriu sau ceartă îl va face să înceapă să flirteze cu altcineva. În relație îți va fi fidel, deși va vorbi și cu alte femei. Totuși, trebuie să știi că, la finalul zilei, tot la tine se va întoarce.

HOROSCOP. Rac

Bărbatul Rac ia fiecare relație în serios. Acesta mereu se gândește de două ori înainte de a face ceva sau a lua o decizie care să te rănească. Racul este mereu serios într-o relație și se va asigura că te vei simți iubită și răsfățată.

HOROSCOP. Leu

Acest bărbat poate avea o problemă atunci când vine vorba să rămână fidel unei singure femei. Este destul de nehotărât și poate să se schimbe în orice moment. De aceea, se va gândi foarte mult timp dacă vrea să fie într-o relație sau singur și își va schimba părerea destul de des.

HOROSCOP. Fecioară

Bărbatul Fecioară este destul de narcisist. Se iubește pe el mai mult decât orice pe această lume și întotdeauna își va pune fericirea pe primul loc. Această trăsătură îl poate determina să facă anumite lucruri fără să se gândescă la consecințe, ceea ce poate să îi rănească perechea. Trebuie să ai foarte multă răbdare cu acesta și să ai arăți că îi ești fidelă. Doar așa îl poți schimba, cereschoroscop.com. 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close