Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce defecte au bărbații în funcție de zodie. Scorpionii vor să își domine partenerele, Leii sunt aroganți

HOROSCOP. Ce defecte au bărbații în funcție de zodie. Scorpionii vor să își domine partenerele, Leii sunt aroganți

HOROSCOP. Ce defecte au bărbații în funcție de zodie. Scorpionii vor să își domine partenerele, Leii sunt aroganți
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Ian 2019   •   03:00

HOROSCOP.  Fiecare femeie devine foarte curioasă atunci când vine vorba de caracterul omului de lângă ea. Defectele bărbaților pot fi descoperite prin semnul lui zodiacal.

HOROSCOP Berbec

Dezavantajele barbatului Berbec sunt exprimate mai ales in agresivitatea sa. Daca vreti sa aveti o relatie cu un barbat Berbec, atunci trebuie sa va asteptati ca de multe ori sa tipe la dvs, deoarece nu isi poate controla emotiile.

HOROSCOP Taur

Trasaturile cele mai iritante la barbatii Taur sunt lacomia, incapatanarea si dorinta de a-si domina complet partenerul. Acesti oameni sunt adesea foarte lenesi, preferand sa-si asume rolul de victima.

HOROSCOP Gemeni

Barbatii Gemeni impresioneaza femeile cu mintea lor inteligenta. Adesea, acesti oameni sunt incapabili de a avea relatii de lunga durata, deoarece ei sunt mereu in cautare de ceva nou si diferit. Mai mult decat atat Gemenii se descurca singuri si nu le place sa traiasca pe spinarea altora.

HOROSCOP Rac

Adevarul despre barbatii Raci, este ca celor mai multi dintre ei nu le plac femeile. Pentru ei este foarte important sa se inteleaga bine cu mama lor, iar in cazul in care acest lucru nu se intampla, cel mai probabil este ca se va distanta de ea. Daca o femeie vrea o relatie cu un barbat Rac, trebuie sa uite despre partea de a iesii cu prietenii, pentru ca acesta prefera sa stea acasa.

HOROSCOP Leu

Leii sunt barbati foarte aroganti, care au mare nevoie de o atentie constanta. Acesti oameni doresc ca o femeie sa le faca complimente in mod constant, iar daca nu se intampla acest lucru, o va inlocui repede cu alta. Barbatilor Leu le plac jocurile de noroc, de aceea o femeie trebuie sa fie foarte atenta cu ei.

HOROSCOP Fecioara

Femeile care doresc langa ele un barbat nascut in zodia Fecioarei, nu trebuie sa se astepte la semne de romantism si surprize, pentru ca acestia nu vor face astfel de gesturi. Barbatii Fecioara sunt plictisitori, foarte gelosi si le plce sa critice pe altii din orice motiv.

Mai multe pe cereschoroscop.com

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Casa Națională de Pensii, anunț important pentru toți pensionarii!
x close