Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce fel de bărbat meriți în funcție de zodie

HOROSCOP. Ce fel de bărbat meriți în funcție de zodie

HOROSCOP. Ce fel de bărbat meriți în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: Pexels.com
27 Mar 2019   •   11:46

HOROSCOP. Poate ca ti-ai facut deja portretul-robot al barbatului visurilor tale. Ai cu siguranta o lista de calitati pe care trebuie sa le indeplineasca. Vrei sa afli si ce spun astrologii despre ceea ce ti s-ar potrivi, din punct de vedere astral? Citeste in continuare!

HOROSCOP. Berbec

Femeia Berbec are nevoie de un barbat intelectual. Ea este o fire independenta, iar barbatul de langa ea trebuie sa o inteleaga si sa o aprecieze, sa fie echilibrat, sa analizeze lucrurile inainte sa actioneze.

HOROSCOP. Taur

Femeia Taur are nevoie de un barbat care sa-i semene. Ea este pasionala si ambitioasa. De indata ce-si doreste ceva, si trece la treaba, si doreste ca si partenerul sa faca acelasi lucru. Pentru femeia Taur nu conteaza aspectul fizic, ci actiunea. Cu cat barbatul de langa ea este mai determinat, cu atat mai bine.

HOROSCOP.  Gemeni

Femeia Gemeni are nevoie de un barbat direct, care sa nu foloseasca ocolisurile. Ea vrea sa incerce lucruri noi, sa plece in aventuri, sa rada si sa se distreze. De aceea, barbatul de langa ea trebuie sa fie independent, puternic si sa tina pasul cu ea.

HOROSCOP. Rac

Femeile Rac au nevoie de un barbat bun la suflet, sensibil, care sa aiba grija de ele si de familie. Nativele acestei zodii sunt familiste convinse si cauta stabilitate si seriozitate. Iar barbatul de langa ele trebuie sa le sustina in momentele in care ele devin prea emotionale.

HOROSCOP. Leu

Femeia Leu are nevoie de un barbat determinat si motivat, care sa tina pasul cu ea. O relatie sanatoasa inseamna pentru ea un parteneriat fericit, cu interese comune, cu angajament si respect reciproc. Totodata, barbatul de langa ea trebuie sa fie dornic sa pastreze relatia amoroasa la cote inalte.

HOROSCOP.  Fecioara

Femeia Fecioara are nevoie de un barbat deschis si rabdator. Ea este foarte pretentiosa, iar el trebuie sa stie cum sa-i faca pe plac pentru a o cuceri. Fecioarele sunt greu de inteles, iar barbatul care nu este chiar atat de interesat sa rezolve acest puzzle este perfect pentru ele. De asemenea, barbatul ideal pentru o Fecioara este unul stapan pe sine, independent, care sa o sustina in momentele ei de criza existentiala.

Mai multe pe cereschoroscop.com. 

×
Subiecte în articol: zodie dragoste
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close